Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít agressziónak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít agressziónak, bántalmazásnak? Ha csak megszorítja erősen a karom, az is?

Figyelt kérdés

Nem voltam itthon egy hétig, párom szólt, hogy sok a vasalnivaló ingje meg nadrágja, vasaljak ki. Nekiálltam, jó hosszú ideig tartott, a vasalót pedig mindig az állványból kihúzható kis fémtartóra tettem, mikor eligazgattam a ruhát, a trató ezáltal felforrósodott, de erre nem gondoltam. Be akartam tolni, mert ugye végeztem, így elégettem a kezem, felkiáltottam, mert fájt, ahogy belenyúltam. A párom erre felcsattant, hogy mit nyafogok már, ha csak szenvedni tudok, hagyjam abba a vasalást. Mondtam, hogy ne kiabáljon velem, elégettem a kezem, inkább megköszönhetné, hogy kivasaltam.

Erre még tovább kezdett ordibálni, hogy ha ez ekkora teher, akkor hagytam volna rohadni a ruhákat a francba, nem kell látványosan szenvedni, én meg visszaordítottam, hogy ha így beszél velem, akkor én most elmegyek. Mikor elindultam az ajtó felé elállta az utat, nem akart kiengedni, még kiabáltunk egymással, a vége meg az lett, hogy oldalról megfogta mindkét karom és nagyon megszorította, és rálökött az ágyra meg kicsavarta a kezem, hogy maradjak ott, és kiabálta, hogy maradjak a seggemen és hogy nem vagyok normális. Nagyon sírtam és fájt :(

Mondtam, hogy kérjen bocsánatot, mert fájdalmat okozott, azt mondta, hogy oké, bocsánatot kér, de ne csodálkozzak, hogy így reagál, ha felidegesítem, meg hogy ez nem bántás egyáltalán, mit fújom fel. Szerintetek bántás? Szerintem az, de nem vagyok benne biztos, mert más nőket tudom, hogy sokkal jobban bántanak, egy ilyet fel se vennének. De fájt, amikor történt, és ma ott már kék a karom. 45 kiló vagyok, én nem igazán tudom magam megvédeni, ha ilyen történik.

Mi a véleményetek? Mit csináljak, beszéljek vele, hogy ez nem volt így oké egyáltalán? Vagy nagyon felfújom? Lehet...

21/N

2017. ápr. 8. 11:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Fog a nagy szart fog veled tisztelettel bánni. Az első kattanásáig maximum, aztán megint szorít, üvöltözik aztán megüt.

De, ha neked ez kell, akkor maradj vele, épeszű ember elhagyja azt, aki bántja őt.

2017. ápr. 10. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!