Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a pasimat. Ez ugyanolyan undorító mint amikor egy nőt bántalmaznak?
Állítólag egyenlőség van. Bárkit megütni egy kapcsolatban gáz. Engem csak egyszer kellene, többet nem látnál.
33F
ne színezd, cicc, nem kifestő
ganaj van :(
jaj nem verem ...ki ne találjátok!
6 èv alatt kètszer adtam neki egy pofont mert tök rèszeg volt ès szerettem volna ha felhagy a piával, mivel majdnem ráment a kapcsolatunk. de nem verem😂
jajistenem....
Nem arról van szó, hogy fizikailag nem bírom ki. Persze hogy kibírom. Csupán elfogadhatatlannak tartom ezt a fajta viselkedésmintát (mert ez már minta, pláne hogy többször előfordult), és zéró toleranciát alkalmazok.
Egy felnőtt(feltételezem az vagy), legyen képes higgadtan, racionálisan, indulatoktól mentesen "vitázni", megbeszélni a dolgokat. Aki erre nem képes, ott komoly személyiségbeli gondok vannak. Ennyi.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!