Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy állít valamit, majd később annak az ellenkezőjét állítja ugyanolyan teljes bizonyossággal?
Pl.: valamiről azt gondolja hogy helyes úgy cselekedni,aztán másnap már azt gondolja, hogy az helytelen,és én vagyok a hülye, mert úgy gondolom,ahogy ő tegnap.Vagy lelkesen beszélgetünk egy utazás tervezéséről, és két napra rá már nem akarja, mert butaságnak tartja.Ilyenekre gondolok. Szinte az ellentétek embere. Nem lehet rajta kiigazodni. Meg hogy most amit állít az komolyan gondolja vagy sem.
Depressziós?
Ha szembesíted azzal, hogy hül.yeségeket beszél, akkor mit szokott reagálni? Gondlom megsértődik, és tagadja az előző napi állítását.
A helyedben nem akarnám megfejteni, hogy mi baja van, egyszerűen hagynám a fenébe.
De lehet hogy tudja,csak szerintem ez már a személyisége részévé vált.Vagy igazából nem is tudja hogy miért csinálja ezt.
Lehet hogy azért,mert ha minden rendben menne, az már "túl jó" és unalmas! :P Fél attól, hogy ha kiegyensúlyozott és boldog lenne az élete valakivel/velem,akkor elveszíti majd,és az nagyon fáj.
ha új információkhoz jut... de hát ez nem az:
"helyes úgy cselekedni,aztán másnap már azt gondolja, hogy az helytelen" - és ez szokása is, ha jól értem.
Passz. Én kisebb dologért raktam ki - igaz ő csak üzlettárs volt. Nem lehet egy iylen mellett normálisan élni, az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!