Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, aki több év eltelté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki több év elteltével sem tudja elfelejteni az exet? Konkrétan 5 éve vergődöm. élem az életem, voltak kapcsolataim, de őt nem tudom elfelejteni. Más is van így?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Soha nem is fogod, csak majd jön valaki, aki tompítja ezt az érzést.
2017. ápr. 6. 19:51
 2/12 A kérdező kommentje:
De volt egy pár kapcsolatam azóta...de ez normális szerintetek,hogy mindig eszembe jut?
2017. ápr. 6. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egy ilyen 7 évig tartott.
2017. ápr. 6. 19:54
 4/12 Szergej55 ***** válasza:
Alfa özvegy szindróma?
2017. ápr. 6. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem volt, de én két év után elmentem pszichológushoz emiatt, és ő segített túllépni ezen. Nálam volt egy traumatikus élmény, és ez volt a kulcs a továbblépésben. Én erre magamtól sosem jöttem volna rá valószínűleg, azt hittem az exem volt az igazi, őt szánta nekem a sors és most boldogtalanságra vagyok ítélve stb stb. Közben rohadtul nem ez történt.
2017. ápr. 6. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Kijelenthetjük, hogy többé-kevésbé nálam is ez a helyzet. Persze sok más nő van akivel el tudnék képzelni ezt-azt, komoly kapcsolatot is akár, de valójában nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe.

Talán az lehet az oka, hogy akkor mentünk szét amikor én már fejben összeraktam, hogy milyen jó lesz együtt a jövőben és beleéltem magam. Így mindig megmarad a "mi lett volna, ha..." érzés.

2017. ápr. 6. 20:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint férfiaknál is van ez így..
2017. ápr. 6. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem évek óta, csak pár hónapja vagyok ilyesmi helyzetben. Hasonló okokból, mint Nagymacska Harcos :)

Pont szerelmem virágában, derült égből villámcsapásként (pedig már az elején megegyeztünk, hogy szólunk, ha gond van) ért a szakítás, rengeteg tervem volt vele és nagyon boldoggá tett.

Bár az érzelmeim tompultak már, és lassan tudok kívülállóként tekinteni rà (van egy tevékenység, ami kapcsán többé-kevésbé rendszeresen találkozunk), de úgy érzem, mindig különleges helye lesz a szívemben.

2017. ápr. 6. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:

"azt hittem az exem volt az igazi, őt szánta nekem a sors és most boldogtalanságra vagyok ítélve stb stb."

Hehe. Én is ebben a cipőben járok.

2017. ápr. 6. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Majd jön valaki aki felülírja..nyugi.
2017. ápr. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!