Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki több év elteltével sem tudja elfelejteni az exet? Konkrétan 5 éve vergődöm. élem az életem, voltak kapcsolataim, de őt nem tudom elfelejteni. Más is van így?
Kijelenthetjük, hogy többé-kevésbé nálam is ez a helyzet. Persze sok más nő van akivel el tudnék képzelni ezt-azt, komoly kapcsolatot is akár, de valójában nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe.
Talán az lehet az oka, hogy akkor mentünk szét amikor én már fejben összeraktam, hogy milyen jó lesz együtt a jövőben és beleéltem magam. Így mindig megmarad a "mi lett volna, ha..." érzés.
Nem évek óta, csak pár hónapja vagyok ilyesmi helyzetben. Hasonló okokból, mint Nagymacska Harcos :)
Pont szerelmem virágában, derült égből villámcsapásként (pedig már az elején megegyeztünk, hogy szólunk, ha gond van) ért a szakítás, rengeteg tervem volt vele és nagyon boldoggá tett.
Bár az érzelmeim tompultak már, és lassan tudok kívülállóként tekinteni rà (van egy tevékenység, ami kapcsán többé-kevésbé rendszeresen találkozunk), de úgy érzem, mindig különleges helye lesz a szívemben.
"azt hittem az exem volt az igazi, őt szánta nekem a sors és most boldogtalanságra vagyok ítélve stb stb."
Hehe. Én is ebben a cipőben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!