Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, elveszítem a barátnőmet. Sosem volt még ilyen szép barátnőm. Ötletek, hogy tartsam meg?
Nem csak szép, de sajnos(?) okos is. Ami nem azért "baj", mert sérti az egómat, hanem mert mellette jómódú is, nyáron unokatestvérénél (milliomos magyar szemmel) nyaralt és nyelvet tanult Franciaországban. Most meg ki akar menni Erasmusszal Svédországba öt hónapra, szeptemberben.
Nem irigylem tőle a lehetőségeit, és bízom abban, hogy hűséges hozzám, csak rettegek attól, hogy amit én tudok nyújtani neki, az kevés ahhoz képest, amit a családja tud. Most egy külföldi nyaralás, holnap Erasmus, holnapután egy külföldi munkalehetőség... biztosan elveszítem.
Gondolkodtam azon, hogy megpróbálok alkalmazkodni hozzá, és olyan szakmát választok, amivel el tudok helyezkedni külföldön. Legvégső esetben háztartásbeli férj leszek :D
Elkeserédsemben arra is gondoltam, hogy valahogy "szabotálom" a karrierjét, de ekkor megundorodtam magamtól.
Nem bánom, ha többet keres, ha összeházasodunk és gyerekünk lesz, én vállalom, hogy otthon maradok, de rettegek, hogy elhagy.
Első, én is ide oda megyek cserediákprogramokkal, de ez nem azt jelenti, hogy olyan férfi is kell.Minden a kölcsönös szimpátián múlik, ha szerelmes vagyok alkalmazkodok.;)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!