Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megváltozott a párom, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozott a párom, én meg megbolondulok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 évesek vagyunk, 1,5 éves kapcsolat.

Az utóbbi 3 hétben a barátom gyökeresen megváltozott. Alig ad csókot, alig ad puszit. Távkapcsolat, péntektől vasárnapig vagyunk együtt.

Napi 7x felhív(mindig magától, sosem követelem). Mostanában ha felhív, iszonyat rideg, távolságtartó velem. Nem tud velem miről beszélni, és élőben sem. Ha a szokásos vicceimet mondom, nem nevet, közli, hogy nem vicces, ha képet küldök magamról, akkor nem reagál rá semmit, ha mondok valamit gúnyolódik, és alig figyel. A telefonba kb. alig várja, hogy letegyük. Nem bírtam tovább és megkérdeztem mi baja, elmondása szerint SEMMI. Kérdeztem, hogy ha kevésbé szeret, mondja meg, de rámförmedt, hogy ha kevésbé szeretne, nem töltené velem az egész hétvégéjét(ami valahol igaz). Mégis, gyökeres a változás. Sok stressz éri, nagyon, de nem hiszem, hogy ez a baj, mert a haverjaival ugyanolyan kedves és viccelődős, csak velem nem.

Ha mondok programot lefújja, csak otthon akar ülni, ahol unatkozik velem.

Próbálok változatos lenni, néha meglepem, veszek neki édességet, simogatom, szeretgetem, meghallgatom, érdeklődöm felőle, a kapcsolatot feldobom viccekkel, filmeket keresek, sorozatokat, JÁTÉKOKAT, de már mindent un. Szó szerint.

Mondtam neki, hogy menjünk cukrászdába, állatokat simogatni, lángosozni, este sétálni, de NEM NEM NEM. A kedvenc szórakozóhelyére se akar menni velem.

ELhagyni meg nem akar, szóval nem értem.

Mi lehet a baj? Hogy oldjam meg? nekem nagyon fontos ő, tényleg szeretem, de kezdek rámenni, hogy felhív, és nem tudunk miről beszélni, mert egyfolytában egyszavakban reagál, ha meg szóv teszem rámförmed.

2017. ápr. 5. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Kérdeztem, hogy ha kevésbé szeret, mondja meg, de rámförmedt, hogy ha kevésbé szeretne, nem töltené velem az egész hétvégéjét..."

"ELhagyni meg nem akar, ..."

Megkapta a Kérdezőtől a lehetőséget, élhetett volna vele.

2017. ápr. 5. 21:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Exem volt hasonló. Mi végül ráhúztunk még néhány hónapot, de aztán szakított. Az indokok között többek között szerepelt, hogy én túlságosan ragaszkodom hozzá, és az általad is leírt próbálkozásokat hozta fel példának, hogy csimpaszkodtam, akaszkodtam, és ez neki sok.

Akkor semmit nem értettem, utólag már egyértelmű, hogy igazából elhidegült, kiszeretett belőlem, csak ő sem tudott mit kezdeni a dologgal. Neki tulajdonképpen az én "erőlködésem" kellett, hogy meglegyen a végső érve.

Kívánom, hogy veletek ne így legyen, és sajnálom, hogy nem tudok okos tanácsot mondani, de szerintem nem árt, ha látsz egy ilyen verziót is.

2017. ápr. 5. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!