Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen gyerekunk, ha nem akarom a paromat terhesen latni?
Nem szepitem, egyaltalan nem tetszenek a terhes nok, visszataszitonak talalom oket, viszont a parommal szeretnenk kozos gyereket de nem akarom terhesen latni, egyuttelni terhes novel, apolni, foglalkozni vele, szexelni... Tartok tole, hogy a szules utan is csak a terhes not latnam benne es vegleg elromlana a kapcsolatunk.
Hogyan kellene athidalnom ezt a problemat? A paromnak termeszetesen ezekrol meg nem beszeltem.

Szerintem nem való neked gyerek, mert magad is az vagy, se se feleség. Mi lenne ha megbetegedne és kihullana a haja vagy lebénulna a fél teste? Gondolom otthagynád mert az nem szép.
Ja csak szólok a szoptatás alatt is le lesz strapálva ha 3x kel fel éjszaka, kialvatlan lesz és nyűgös, a hasa sem ugrik vissza 2 nap alatt, ha hazamegy is nagy lesz a hasa, pár hét mire visszanyeri a formáját.
Na az ilyenek nem férfiak, hanem kisfiúk felnőtt testben. Nyilván nem azt mondom, hogy nézd végig a szülést, mert az érthető de ez... biztos akarod ezt a gyereket? Tudod a te csemetéd növekszik a hasában attól nagyobb, inkább büszkeséggel, örömmel kellene hogy eltöltsön nem undorral.

Érzéseidet a pároddal is osztd meg mert így csak színjáték a "kapcsolatotok".
Nekem a pocakos párom gyönyörű volt, sugárzott.

# 30 és 31 megírta a tutit.
Defektes vagy "haver".
39/F

jóban, rosszban kitartasz a párod mellett?
remélem nálad nem lesz valami olyasmi, hogy meghízol vagy elkezdesz kopaszodni és a párod elhagy, mert undorodni fog tőled.

Kérdező, ha szereted a párod, biztos nem fogod otthagyni, legyen az bármilyen is. Ez ilyen.
Én is szeretem a párom, kedves, aranyos nő, eszembe nem jutna kiszolgáltatott helyzetben hagyni.
Ellenben az a sok véranya, aki idejött gyökér módon leszólni a kérdezőt, na azokat nem akarnám nemhogy terhesen, de sehogysem látni.

Oké. Nő vagyok, de szerintem is undorító dolog a terhesség. De csak ha velem történne.
Nem tartom undorítónak sem a terhes nőket, sem a kövér embereket.
NEKEM az undorító, hogy egy idegen van bennem. Nem is akarok gyereket.
Ha te is ezt tennéd, nem lenne semmi baj. De neked kell a kölyök, és tönkre tennél vele egy nőt - ez visszataszító.

Te biztos nem a valóságban szocializálódtál.
Férfinek még véletlenül sem vagy mondható, aki apa akar lenni, az nem így viselkedik.
A te gyereked lenne a feleséged hasában, ebben mi az undorító?
Te meg anyád hasában voltál, apád 9 hónapon keresztül elkerülte anyádat?
Valahogy nagyon így fest a dolog, a selejtes tulajdonságok is mindig öröklődnek...
Ne tedd tönkre a feleséged életét, nincs hozzá jogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!