Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bennetek milyen kérdések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek milyen kérdések merülnének fel, ha a szerelmetek (pasitok) hasonlóan állna hozzátok?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes dolog történt velem, nem is tudom hova tenni, ezért gondoltam kíváncsiságból megosztom itt a gyik-en.

Meglátogattam a barátomat Németországban, most voltam nála először, mivel itthon ismerkedtünk meg, itt találkozgattunk pár hónapja. 4 napra mentem összesen, csak ennyi fért bele, de ennek is örültem. Kicsit furcsa volt, hogy kb.sehova nem mentünk, bevásárolt a Lidl-be nekem erre a pár napra, meg kétszer ettünk a Mekiben, amiről már itthon mondtam, hogy finoman szólva nem szeretem. Amúgy ő főzött otthon vacsorát, ezzel levett a lábamról, mert bár egyszerű étel volt, de nagyon finom. Egyik nap bevitt a városba, mert azt hitte, szeretek vásárolgatni, de nekem eszem ágában nem volt ezzel időt tölteni akkor, amin ő meglepődött, mert ezt a programot tervezte be aznapra. Miután hazajöttem elmondta, hogy azért nem mentünk "puccos" éttermekbe, kávézókba, azért nem kaptam tőle még egy virágot sem, mert nem akar mást mutatni, mint a valóság, és kb.ne a pénzéért szeressem. Padlót fogtam, mert ismeri az értékrendemet, pontosan tudja, hogy mit gondolok erről a témáról. Amúgy ő teljesen átlagos életet él, egyszerű foglalkozása van, szóval ezért sem értem, mit akart ezzel a "teszteléssel".

Köszönöm a válaszokat.

2017. ápr. 3. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne szórakozz, becsülöd te magad bármire is? 0.o

Nem arról van szó, hogy elvárná az ember a virágot/éttermet/puccot, nem az a gáz, simán együtt jól érzi magát az ember a szerelmével. Ami irtó gáz, hogy

1, az egész utad te gizetted, felezni illett volna (az ígérgetésre nem mondok semmit)

2, direkt kiemeli, miért nem költött rád kvázi semmit

3, szülinapodra egy képet kaptál egy általa vásárolt virágról (és megint ígérgetés, hogy majd megkapod)

szokott lenni olyan, amikor az ember megkérdőjelezi a kérdés valóságtartalmát, hogy torzít a javára a kérdező, de ilyen baromságokat nem lehet beképzelni :D

szerintem számodra is egyértelmű, mennyit érsz ennek a "férfinak"..

2017. ápr. 3. 16:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném a lidlis vásárlást és más pasit néznék. Igazi unalmas lúzer, ráadásul csak olyat hajlandó csinálni, amit ő szeret, nem azt, amit te. Egyébként miért nem javasoltál kirándulást vagy valami programot?
2017. ápr. 3. 17:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek, nagyon gáz az egész, látom már én is.

És hogy tetézzük, közben még olyanokat is mond, hogy mekkora kincs vagyok neki, és nem is érti, egy ilyen nőnek mint én miért ő kell.

2017. ápr. 3. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lúzer, aki ráadásul a kényelmességét és fukarságát még meg is ideologizálja. Hagyd a fenébe, jobbat érdemelsz.
2017. ápr. 3. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!