Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek milyen kérdések merülnének fel, ha a szerelmetek (pasitok) hasonlóan állna hozzátok?
Nagyon érdekes dolog történt velem, nem is tudom hova tenni, ezért gondoltam kíváncsiságból megosztom itt a gyik-en.
Meglátogattam a barátomat Németországban, most voltam nála először, mivel itthon ismerkedtünk meg, itt találkozgattunk pár hónapja. 4 napra mentem összesen, csak ennyi fért bele, de ennek is örültem. Kicsit furcsa volt, hogy kb.sehova nem mentünk, bevásárolt a Lidl-be nekem erre a pár napra, meg kétszer ettünk a Mekiben, amiről már itthon mondtam, hogy finoman szólva nem szeretem. Amúgy ő főzött otthon vacsorát, ezzel levett a lábamról, mert bár egyszerű étel volt, de nagyon finom. Egyik nap bevitt a városba, mert azt hitte, szeretek vásárolgatni, de nekem eszem ágában nem volt ezzel időt tölteni akkor, amin ő meglepődött, mert ezt a programot tervezte be aznapra. Miután hazajöttem elmondta, hogy azért nem mentünk "puccos" éttermekbe, kávézókba, azért nem kaptam tőle még egy virágot sem, mert nem akar mást mutatni, mint a valóság, és kb.ne a pénzéért szeressem. Padlót fogtam, mert ismeri az értékrendemet, pontosan tudja, hogy mit gondolok erről a témáról. Amúgy ő teljesen átlagos életet él, egyszerű foglalkozása van, szóval ezért sem értem, mit akart ezzel a "teszteléssel".
Köszönöm a válaszokat.
Ez nem tesztelés ő egyszerűen ilyen!
Nem jár puccos helyekre akkor miért vigyen téged oda???
Igaz én legalább elvinnék egy nőt ide oda a környéken szétnézni. Kisebb túra, séta, látványosságok megtekintése. Én szeretem az ilyesmit, lehet ő meg tök jól elvan bent a lakásban is.
Ezen amúgy nem kellene fenn akadnod, ki ilyen ki olyan, ha nem tetszik hanyagolod és ennyi.
Még annyit, h februárban volt a szülinapom, nem voltunk akkor sajnos együtt, én itthon, ő kint. Vett egy csokor virágot, lefényképezte, és elküldte nekem ezt a képet. Azt mondta, kint megkapom...
az akkor már száraz csokrot...
Nő vagyok, de ha valaki Németországból miattam repülne Budapestre, biztos, hogy először feltérképezném, hogy őt mi érdekli, aztán szerveznék pár programot, városnézést, kirándulást, hajókázást, vagy bármit, ami őt is érdekli. A négyből két nap biztos főznék itthon, de a másik két nap elvinném vacsorázni. Mivel a nagyon puccosakat én sem szeretem, keresnék egy olyan közepes árfekvésűt, ahol magyaros ételeket adnak, vagy mondjuk a kiránduláson ennénk egy turistaház teraszán, vagy elvinném a Vásárcsarnokba, és ott végigkóstolgatnánk a hurka, kolbász, lángos és egyéb kínálatot, de lenne még millió ötletem. Az biztos, hogy a Lidl-t és a Mekit nagy ívben elkerülném. Azt tegye meg majd akkor, ha hazamegy.
Az jó, hogy nem akart másnak látszani, mint a valóságban. Most már tudod, hogy ha összekötöd az életedet ezzel a fickóval, soha az életben nem fogsz tőle egy szál virágot kapni, és soha nem fogsz étteremben vacsorázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!