Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 hónap alatt ez sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
Szóval ha egy fiú 15hónap alatt ennyit költ a barátnőjére az soknak vagy kevésnek számít?
Az összeg: kb.100000Ft. Lehet,hogy több,mert ami eszembe jutott csak azt számoltam.De meglehet az is,hogy kevesebb.Ez csak a megközelítő összeg. A fiú 17 volt akkor,most már 18.
2010. máj. 12. 17:44
11/19 A kérdező kommentje:
Azért van némi pénzforrása is,ha azt vesszük. Tehát nem csak otthonról kap,bár onnan aztán nem sokat.
Kap ösztöndíjat..gyakorlati helyéről.De az kb. havi 5000.
2010. máj. 12. 17:54
12/19 anonim válasza:
ez durva oO...éninkább nemszámolom mennyit költöttem nőkre...jobbígy...drágábafájtok ti nőlények de nélkületek megvagyunk lőve...
13/19 anonim válasza:
Hát figyelj, ha ez mind ajándék, akkor sok, de ha azt is beleszámoltad, hogy vett neked egy üdítőt mikor bulizni mentetek, vett fagyit, meghívott egy sütire, plusz egy mozijegy, és mindezt többször akkor felgyűl... Így pedig már nem olyan sok, mert nem nagy összegeket kellett egyszerre kiadjon.
15/19 A kérdező kommentje:
Itt a legtöbb abból jött össze,hogy ha jön mindig hoz valami csokit,vagy valamit.
Volt hogy csak simán kaptam tőle egy csokor virágot.
Most parfümöt kaptam tőle. Gyűrűket..stb.
2010. máj. 12. 17:58
16/19 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok pénz. Én biztos hogy nem költenék ennyit senkire, amúgy meg az anyagi helyzetem se engedné.F/19
17/19 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, hogy összeszámolod. Ha úgy érzed sok, akkor miért fogadsz el tőle mindent? Miért nem hívod meg néha te egy üdítőre vagy mozira?
18/19 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem említettem,hogy én sosem fizettem semmit. Az tény,hogy kevesebbet,jóval,de nem élősködöm rajta. Sosem kértem tőle semmit.
2010. máj. 12. 18:24
19/19 anonim válasza:
F.18 Hát szerintem nemsok az a 100.000 ft amit elköltött :) Én ugyan így vagyok ahogy leírtad mi 14 hónapja vagyunk együtt énis kapok sulibol ösztöndíjat én azért többet kapok mi is összeszámoltuk menyit költöttem rá eddig és hát mi ojan 250.000 re jöttünk ki úgy hogy bele számoltunk minden ien kis hülyeséget pl :egy rágót ... Énse keresek mert még tanuló vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!