Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiatal lány ilyen mostanában?
a normális lányok sokszor nemszeretik a tizenévesen bagózó fiúkat.. és ne általános iskolással kezdj, hanem mondjuk gimissel köztük több a normális.
2010. máj. 12. 18:38
22/32 A kérdező kommentje:
Próbáltam idősebb csajokat hát ők szerintem közel nemvoltak olyan értelmesek mint a fiatalabbak.Amugy azért cigizek mert jólesik...... de ha akadna netán olyan lány talán leis tenném akár ha kell :P
2010. máj. 12. 19:38
18:33
"Akkor miért cigizel, ha nem menőségből?"
Megválaszoltam helyettük. :)
17:03
"és nem menőzésből szívom!"
Hanem azért, mert függő vagy!
18:24
"A cigi nekem nembaj énis cigizek(egyáltalán nem menőségből)"...
... hanem függőségből.
2010. máj. 12. 21:27
25/32 A kérdező kommentje:
Hát jóh nekem pl a cigivel semmi bajom.... és lehet függő vagyok sőt tuti de először sem menőségből kezdtem el szívni.. ha nem cigiznék már bekattantam volna kb :P
Ennyi erővel aki nem cigizik midnenki cigizzen? Én is cigiztem és mikor rájöttem, hogy ennek nem sok értelme van(akkor voltam 12-13 éves haverokkal kipróbáltuk) akkor már barna szofit szívtam... aztán azt vettem észre, hogy büdös vagyok meg nem bírok futni , lányok elmennek a közelemből, és akkor mondtam, hogy oké leteszem. És letettem. Nem az ,hogy sírtam, hogy hu basszus meghalok egy szál cigiért. Volt annyi akaratom, hogy letettem. Aki nem bírja letenni az egy gyáva kisnyúl és még ennyi akaratereje sincs az ne akarjon sok mindent az életbe. De ahogy Ti gondoljátok....
2010. máj. 12. 22:49
27/32 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nemmondtam hogy nembírnám letenni..... ha lenne rá megfelelő indok letenném.Nah de ha semmi indok nincs akkor miért tegyem le? Igazadvan aki nem cigizik az tuti büdösnek érzi,sportolni se lehet tőle meg semmi de mind1.....ha abbahagyom sem lesz jobb semmi miatta akkor minek hagyjam abba.....De nekanyarodjunk el a témától nekem nincs bajom a cigivel volt bnőm sem cigizett de nemszólt érte de ha arróllenne szó hogy csak úgymarad velem ha leteszem akkor lehet letenném
"de létezik..én 15 vagyok, igaz, hogy cigizek, de szerintem ez nem olyan nagy dolog (és igen, anyu előtt is rágyújtok, tudja és nem menőzésből szívom!)" (4 edik válaszoló)
na ettől borultam... NEM MENŐZÉSBŐL? hát ugyan miből? jót tesz neked gyógyhatása van? esetleg a kátrány megszűnteti a ráncaidat vagy a nikotin növeli a farkad meg a melled méretét v mi?... nah ne falazzunk...:P
am azért van nem ilyen lány..de a tudomány bebizonyította.. a gének romlanak röviden minden új generáció hülyébb mint az előző.. ez van.
2010. máj. 13. 13:30
Én nem drogozok, nem cigizek (bár már kipróbáltam), szűz vagyok, és szintén komoly kapcsolatot keresek. Eddigi leghosszabb kapcsolatom (kapaszkodj meg) 1 hónap, de még a kezemet se fogta meg...
2010. máj. 13. 15:20
30/32 A kérdező kommentje:
Miért csak itt vannak ilyen lányok... élőbe miért nemtalálok egyet sem
Kapcsolódó kérdések: