Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiatal lány ilyen mostanában?
léteznek normálisak csak ezek szerint nem a te környzetedben :d
keressgélj.
Öregem mintha én írtam volna a kérdést. Tökre ugyanezt látom én is és k/vára felb*sz. :S Eddig mindegyik barátnőm 14-15 éves volt, de az összes olyan éretlen kis csitri, hogy az nem igaz. Persze amig mellettem voltak nem volt velük semmi gond, mert neveltem őket rendesen, csak velük más miatt szakítottam. De aztán visszanéztem most volt csajomra 1 hét után. Cigizik, minden hétvégén a saját hányásában fekszik, összevissza smárol mindenkivel. És én ezeket után nagyon szégyellem, hogy a barátnőm volt. És igen lányok, szinte mindegyikötök ilyen. Nagylányak hiszitek magatokat pedig nem ezektől lesztek nagyok. :S Néztem pár idősebb 17-18 éves csajt de azok meg már 20 éves pasikat akarnak és nem pedig 17 évest mint én. Kutya egy világ. Ja és akik itt nagyon vallják magukat ilyennek meg olyannak azok árulják már el nekem , hogy hol lehet őket megtalálni??
Elnézést, ha kicsit mérges hangvételű lett a postom de tényleg most kicsit felment a pumpa és kiírtam magamból(majdnem) mindent! :S
"keressgélj."
És mégis hol keresgéljen? :)
Párral fentebbi vagyok. Mekkora lakosú városban élsz?
Amúgy nekem igenis probléma a cigi. Miért ilyen fontos nekik? Mitől lesz jobb? Büdösek, füstös a szaguk és még az egészségüket is rontják és pénzt időt nem sajnálva veszik a dobozokat egymás után, vagy kérnek valakitől. :/ Az ivás meg addig oké amíg nem hány és nem mászik rá minden élő emberre és nem nekem kell cipelnem a fél városon keresztül mint egy hisztis kis pics*t aki megbánta nagyon az egészet és soha többé nem fog inni. Ez SZÁNALMAS!!!
de létezik, csak mivel nem az a menő ha vki normális ezért ők nem dicsekednek vele, amég a cigisek, bulizósok...stb. nem győzik az összes ismerősüknek mesélni h miket műveltek.
Próbáld meg ne azokat észrevenni akik kitűnnek a nagy arcukkal a tömegből, hidd el úgy lesz normális kapcsolatod is.
Egyébként nem te vagy a hülye h normális kapcsolatot akarsz, nyugi
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!