Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiatal lány ilyen mostanában?

Figyelt kérdés
Szóval már elég rég nincs normális bnőm,egyszerűen nemtudok olyat találni....Próbáltam fiatalabbak ismerkedni hátha ők még nem olyanak de mrá a 14-15évesek is cigiznek,füveznek dugnak össze vissza.Jóh énsemvagyok egy szent,felőlem csinálja de hogy már 14évesen....Lehet énvagyok hülye hogy 17évesen egy normális kapcsolatot akarok? Nemkeresek egyáltalán tökéletes lányt csak azért nelegyen olyan hogy ha sétálunk már a 40. embernek állunk meg köszönni,nelegyen az hogy két hét múlva aztmondja szia van más stb stb ilyen lány nemlétezik már vagy mivan?
2010. máj. 12. 16:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Igen, ezekre a kérdésekre most sokan írják, hogy "Deee én is olyan vagyok.." :) ezt mi nem tudhatjuk. Ezt csak Te döntheted el, nem tudhatjuk hogy milyen az ideálod. Nyílván azt sem szeretnéd, hogy a lány minden nap templomban üljön, elzárkózzon a külvilágtól, csak a könyvekről lehessen beszélgetni Vele, házasság elött testiség semmi. Na ugye, ez nem lenne valami jó? Nem hát! Tudom, nehéz megtalálni a középutat, de hidd el nem minden lány olyan, mint amilyennek mutatja magát ;)
2010. máj. 12. 17:23
 12/32 anonim ***** válasza:

léteznek normálisak csak ezek szerint nem a te környzetedben :d

keressgélj.

2010. máj. 12. 17:29
 13/32 anonim ***** válasza:

Öregem mintha én írtam volna a kérdést. Tökre ugyanezt látom én is és k/vára felb*sz. :S Eddig mindegyik barátnőm 14-15 éves volt, de az összes olyan éretlen kis csitri, hogy az nem igaz. Persze amig mellettem voltak nem volt velük semmi gond, mert neveltem őket rendesen, csak velük más miatt szakítottam. De aztán visszanéztem most volt csajomra 1 hét után. Cigizik, minden hétvégén a saját hányásában fekszik, összevissza smárol mindenkivel. És én ezeket után nagyon szégyellem, hogy a barátnőm volt. És igen lányok, szinte mindegyikötök ilyen. Nagylányak hiszitek magatokat pedig nem ezektől lesztek nagyok. :S Néztem pár idősebb 17-18 éves csajt de azok meg már 20 éves pasikat akarnak és nem pedig 17 évest mint én. Kutya egy világ. Ja és akik itt nagyon vallják magukat ilyennek meg olyannak azok árulják már el nekem , hogy hol lehet őket megtalálni??

Elnézést, ha kicsit mérges hangvételű lett a postom de tényleg most kicsit felment a pumpa és kiírtam magamból(majdnem) mindent! :S

2010. máj. 12. 17:33
 14/32 anonim ***** válasza:

"keressgélj."

És mégis hol keresgéljen? :)

2010. máj. 12. 17:33
 15/32 A kérdező kommentje:
Hát látom érkezett válasz rendesen :D Lehet rosszhelyen keresek de egyfolytában ilyekbe botlok bele.... Cigi pia stb ezzel nins gondom de azért ne azlegyen hogy mindenhétvégén ide oda mennyünk stb stb nemvagyok egy túl pörgős tipus :P Bennem is van sok hiba viszont kapcsolat téren pl soha nemcsaltam még meg egyik bnőmet sem nemakartam olyat ami neki nemjó stb stb. Csak úgynézki ez a csajokat nemérdekli ők inkább mennek mindig buliba dugnak mindenkivel és elvannak.... De hátha egyszer rámakad/ráakadok megint egy ilyen lányra amit akarok :P De remélem nem olyanra akit az egész város ismer mert kezd azis idegesítő lenni
2010. máj. 12. 17:41
 16/32 anonim ***** válasza:

Párral fentebbi vagyok. Mekkora lakosú városban élsz?

Amúgy nekem igenis probléma a cigi. Miért ilyen fontos nekik? Mitől lesz jobb? Büdösek, füstös a szaguk és még az egészségüket is rontják és pénzt időt nem sajnálva veszik a dobozokat egymás után, vagy kérnek valakitől. :/ Az ivás meg addig oké amíg nem hány és nem mászik rá minden élő emberre és nem nekem kell cipelnem a fél városon keresztül mint egy hisztis kis pics*t aki megbánta nagyon az egészet és soha többé nem fog inni. Ez SZÁNALMAS!!!

2010. máj. 12. 18:05
 17/32 anonim ***** válasza:

de létezik, csak mivel nem az a menő ha vki normális ezért ők nem dicsekednek vele, amég a cigisek, bulizósok...stb. nem győzik az összes ismerősüknek mesélni h miket műveltek.

Próbáld meg ne azokat észrevenni akik kitűnnek a nagy arcukkal a tömegből, hidd el úgy lesz normális kapcsolatod is.

Egyébként nem te vagy a hülye h normális kapcsolatot akarsz, nyugi

16/L

2010. máj. 12. 18:20
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem ott élek de nagyrész ittvagyok a város neve Vác. A cigi nekem nembaj énis cigizek(egyáltalán nem menőségből) ivás azmár nem annyira... utálok inni de más jöhet :D Csak általában nemtudják mi a határ és kb segghülyék ez a legfőbb bajom..... hogy ők nagyon szarnak a egészre...jóh néha jó de nem mindig
2010. máj. 12. 18:24
 19/32 anonim ***** válasza:
jófej srácnak tűnsz.:D nincs kedved msnen dumálni(!)?:D ha gondolj írj privit vagy vmit.:D 16/L
2010. máj. 12. 18:29
 20/32 anonim ***** válasza:
Akkor miért cigizel, ha nem menőségből?
2010. máj. 12. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!