Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemmel 3 évig voltunk külön, most újra összejöttünk. Mindvégig vártam rá, hiányzott, boldog voltam, hogy újra vele lehetek. Viszont semmi nem olyan, mint volt, mit tegyek?
Miért szakítottatok? Ha valami nem olyan volt akkor a kapcsolatban, mint amilyet te szerettél volna, akkor az nyilván most is hiányzik belőle. Lehet, hogy ez kellett, hogy rádöbbenj, hogy hiába szeret(t)ed nagyon és hiányzott, nem ez amire vágysz.
Én a helyedben elmondanám, hogy mire vágyok (több figyelem, apró meglepetések stb.), hogy megpróbáljon tenni a kapcsolatotokért, ha viszont nem akar vagy nem tud, akkor nyugodtan beszéld meg vele és engedd el. Nehéz, de bele kell állni a döntésekbe, kockáztatva, hogy szarul csinálod.
Minél többet filózok a szerelemről, és az emberi kapcsolatokról, annál inkább él bennem a gyanú, hogy nincs "nagy ő", "igazi".
Ha lenne ilyen, akkor nem fordulhatna elő olyan, hogy két barát a fél életét leéli egymás mellett mire észreveszik a másikat mint potenciális partner.
A szerelemnek, hogy adott időben valami szép és jó kialakuljon, fontos az időzítés! Ha én a párommal előbb ismerkedek meg nem jöttünk volna össze, mert ő túl bulis volt, én meg túl bizalmatlan. Ha most kéne találkoznunk most sem jöhetnénk össze, mert azok a dolgok, amik anno összehoztak minket már javarészt elhagytuk, megváltoztunk.
Pont akkor jöttünk össze, amikor minden feltétel adott volt, hogy ebből egy szép kapcsolat szülessen.
És ha egyszer ezt a ziccert kihagyják vagy épp lepasszolják, nem biztos, hogy lesz több lehetőség.
A te eseted is igen általános. Az eszed megmaradt a múltban és azt hitted milyen ugyanolyan lesz... pedig az emberek változnak, a kapcsolatok is változnak, alakulnak. Már nem az két fiatal vagytok, annak akkor és ott helye volt. De valamiért tovább áltatok és nem egymást választottátok, így a lehetőségetek elmúlt.
A 2-es nagyon szépen leírta.
Egyébként annyit fűznék még hozzá, hogy 28 évesen már nagyjából tudnod kellene, hogy mit vársz egy kapcsolattól, vagy mennyire komolyak az érzelmeid.
Az eléggé érdekes, hogy mindig az előzőre vágyódsz és amikor megkapod, már nem is annyira érdekel.
Vedd kicsit komolyabban magad, a szerencsétlen partnereidet és úgy általában az életet!
Nem ő hiányzott neked, hanem a kapcsolatotok múltja, az meg már múlt. Én se értem, hogy lehet azt hinni, hogy bármi is ugyanolyan lesz - az leheleten.
Búcsúzz el tőle szépen, ez nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!