Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni olyan férfivel, aki nem akar orvoshoz menni?
A válaszokat nem olvastam de:
A helyedben kérnék magánba időpontot, nem érdekelne mit mond. Inkább veszekedjen velem élve, minthogy elpatkoljon.
Apukám nem akart elmenni, de anyukámat ez nem nagyon érdekelte. Azóta 2 rákos elváltozást vettek le neki.
Apu egy volt munkatársát a felesége nem vitte el erőszakkal, mire orvoshoz ment késő lett és már rég meg is halt.
Utolsó, nem igazán jó a hasonlatod. Ha az utcán egy részeg autós elüt a járdán, az ellen nem tudok mit tenni, de olyan betegségbe belehalni, ami szűrhető, idejében kezelhető, nagy butaság.
Azt gondolom, hogy nekem is nagyobb esélyem van arra, hogy autóbalesetben haljak meg, mint rákban, mégis évente elmegyek a szűrővizsgálatokra, pedig semmilyen tünetem nincs. Egy növekedésnek indult festékes anyajegy pedig minden, de nem megnyugtató állapot.
Kedves kerdezo, nem elkeseriteni akarlak, de a baratnom nagymamaja sohasem volt beteg, januarban vete eszre, hogy egy anyajegy no a laban es mar el is temettek....
Szerintem ha el is mondasz neki ilyen remtorteneteket maximum kinevet es azt mondja, hogy mar megint mindent tulaggodsz, es mar nagyon idegesiti a hozzaallasod. Szerintem inkabb kerdezd meg, szeret e,es ha igen, tegye meg erted, hogy elmegy a napokban a szuresre, mert ha nem akkor idegileg kikeszulsz, es csak igy tudsz megnyugodni. Ha szeret, akkor biztosan nem szeretne, hogy szenvedj mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!