Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar orvoshoz menni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában elég rosszul szokott lenni. Kb hetek óta mondom neki, hogy jó lenne ha látná egy orvos. De nem akar elmenni. Hiába kértem szépen és hiába rágom a fülét miatta. Már veszekedtem is e miatt vele.
Mit tegyek? Egyszerűen nem hallgat rám. Pedig nagyon féltem őt....
2013. ápr. 17. 22:19
1/6 anonim válasza:
mi baja van? amúgy ha ennyire aggódsz beszélj az anyukájával, hátha ő tud rá hatni
3/6 anonim válasza:
Ha az, hogy nem akar elmenni, az nem tünet, akkor szerintem várj türelemmel egy kicsit, hátha össze szedi az önbizalmát, ha elfogy a türelmed, akkor hagyd el.
4/6 A kérdező kommentje:
Magas láz, kimerültség, szédülés, hangulatingadozás, fáradtság.
Ezek az állandó tünetek
2013. ápr. 17. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!