Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számítana, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítana, ha kiderülne a párodról, hogy az előző barátnőit megcsalta?

Figyelt kérdés

Pár hónap járás után kiderült (rákérdeztem, és őszintén válaszolt), hogy némelyik előző barátnőit megcsalta a párom. Akiket megcsalt, azoknál elmondta azt is, hogy miért, pl. már előtte megcsalta a barátnője, és fiatal volt, így állt bosszút, vagy mert a barátnője csúnyán viselkedett vele. Most nagyon komolyan gondolja velem a barátom, gyanítom, hogy tervben van már, hogy megkérje a kezem, ezért gondoltam úgy, jobb, ha ezt megbeszéljük előtte. Én soha nem csaltam meg senkit. Kicsit elbizonytalanított ez, félek. Tudom, most nem csalna meg, de mi lesz néhány év múlva? Azt mondta, csak azt csalta meg, aki megérdemelte, és ez így is van, de attól még zavar. Nektek számítana, befolyásolna titeket ez?

23/L

2017. márc. 30. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalta mert megérdemelte... pfúba**meg! Komolytalan gondolkodás. Szóval ha hétfőn beszólok neki valamiért, számítsak rá, hogy kedden már egy másik nőt fűzöget, hm, kösz, de nem.
2017. márc. 30. 10:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kene a fenenek...

Az ilyenek nem valtoznak.

2017. márc. 30. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen pozitív,hogy elmondta.

De én nem tudnék vele lenni ezeknek a tudtában.

Ha úgy mondta volna el ezeket, hogy mekkora hülye volt, mennyire megbánta, szégyelli stb, akkor még talán oké.

De így,hogy továbbra is normálisnak találja, én elengedném. Nem tudnék olyannal lenni,aki ezt normálisnak találja.

És igen, lehet most minden ok, de mi van, ha valami majd egyszer nem tetszik neki és téged is megcsal,hogy "megleckéztessen"? Pl amit írt valaki,hogy gyerek mellett nem lesz annyi időd rá ,vagy csak fáradtabb leszel,kicsit türelmetlenebb.

Én nem maradnék vele, nem tudnám elfogadni a gondolkodását és félnék is,hogy velem is ezt teszi majd.

2017. márc. 30. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem már előttem elmondták a lényeget. Ha ezek után vele maradsz ne sírjon a szád.
2017. márc. 30. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ez már tendencia, főleg ha úgy gondolja, ez a megoldás a szakítás helyett.
2017. márc. 30. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!