Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex probléma. Felhívta a párom. Hogy tovább?
A párom(21/F) és az exe(19/N) azért szakítottak, mert 2x megcsalta a lány a páromat.
Sírt, könyörgött, a párom tervezett még vele amikor jöttem én és belém szeretett.
A lánynak eleinte a párom nem nagyon merte elmondani, hogy együtt vagyunk, majd mikor elmondta, a csaj közölte, hogy megöl mindkettőnket ha meglát.
Ezek után még számtalanszor próbálkozott a páromnál, mondanom sem kell, herótom volt már tőle. Hívta a párom 23-kor, hogy menjenek el másnap fagyizni egyet.
Mint kiderült, a kapcsolat elején még elhordott a páromnak, hogy ő szebb, mint én.(Sosem látott élőben, de oké. :D)
Aztán most letiltotta őt a párom egy hónapja a kérésemre, mert engem zavart, hogy a csaj megint elkezdett engem kiritzálni.
Tegnap felhívta a páromat a lány, a párom meg leakarta rázni, de a csaj tanácsot kért tőle, hogy van egy új kapsolata, ahol a srác bunkó vele, és szegény tehetetlen, blablabla. Látom a páromon, hogy megrázták a hallottak.
Engem meg ez dühít. MIÉRT NEM KOP LE A CSAJ?
Aztán rákérdezett, hogy mi még együtt vagyunk-e, mire a párom közölte, hogy igen.
Mégis nekem valami itt sántít.
Pasidnak kéne eljutnia oda, hogy egy ilyen embert lezár, kirakja az életéből.
Csaj azért csinálja mert szórakozik evvel a sráccal. Élvezi.
Vagy megvárod míg felnő a párod vagy szépen tovább lépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!