Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők mennyi idő múlva engedik meg az együttalvást? Lehet csak akkor ha megvolt már a szex?
én, mint leendő anyuka nem kortól tenném függővé, hanem, hogy mióta ismerem, mennyire szimpatikus, mennyire megbizható, stb.
de azért legalább 15 legyen :D
ha akarnak vmit csinalni, ugyis csinaljak nelkulem is, es akkor legalabb biztos helyen vannak.
29 éves kismamó
a szülőktől függ hogy mikor engedik.ha megbiznak benned akkor biztosan megengedik.valószinűleg egyből a szexre gondolnak majd de ha tudják hogy már nemi életet élsz akkor sztem semmi akadályát nem látják majd.nekem például 15 évesen meg engedték hogy a barátomnál aludjak.
abbol még senkinek se lett baja hogy próbálkozott a kérdezéssel...de ha azt mondják nem,akkor nem érdemes tovább kérkedni:)
Én 15 voltam amikor összejöttem az első barátommal. Egy-két hét után megengedte Anyum, hogy nálunk aludjon és tényleg nem is volt még szex aztán 1hónap 1hét után megtörtént az is és el is mondtam Anyumnak. A második barátommal akivel rá fél évre jöttem össze, össze is költözhettem.
Szóval ez nagyon szülő függő. Mennyire bízik meg a gyerekében, mennyire mond el a gyereke neki ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!