Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex, vagy akár több is?
A történet egyszerű látásból ismertük egymást. Megszerezte a számom, többször sms-eztünk, majd eltűnt... ismét előkerült sms-ek, majd ismét eltűnt... Most felkeresett mentek az smsek találkoztunk, beszélgettünk, csókolóztunk, de nagyon beindult, le akart feküdni velem, nem hagytam magam de lesz... :S... Aztán ismét csókok, nem akart elengedni, végül mégis eljöttem.
Mit gondolhat most rólam? Lehet ebből több is?
Ő 37 F én 28 L .
Komoly kapcsolata még nem volt, és nagyon szexkapcsolata sem.
Furcsa volt a helyzet. Azóta nem keresett ( ennek 5 órája kb )
Várhatom hogy keres még?
Én többet szeretnék tőle, nem csak szexet.
De félek, hogy ezzel a maival elszúrtam.
Végül is teljesen felhúztam , és mégsem adtam magam. Felhívott a lakására, de abban reménykedtem, hogy tényleg csak ismerkedni akar.
Jó mondjuk 37 éves, biztos nem bélyeggyűjteményt akar mutogatni :) ezt én is godnoltam. De ezekután, hogy konkrétan nem feküdtem le vele, kereshet még???
Írtam neki egy smst, de nem válaszolt. :(
Felhívni nem akarom... nem merem... persze ha estig nem keres, reggel megteszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!