Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők sosem hajlandóak beismerni, ha hibáztak?
Nem vagyok fiatal, és volt már dolgom több nővel, de sem párkapcsolatban, sem kollégális viszonyban soha nem találkoztam olyannal, hogy egy nő beismerte volna, hogy hibázott. Mindegyik azt mondja, hogy ő olyan, ő beismeri, a valóságban meg mégsem. Mindíg a férfira kenik a dolgot, vagy jobb esetben elkenik, elbagatelizálják. A férfiaktól meg elvárják, hogy olyanért is ők kérjenek bocsánatot, amit el sem követtek, vagy, addig feszítik a húrt, amíg a férfi is elkövet valamit, hogy aztán lehessen abba belekapaszkodva áthárítani a felelősséget.
Miért nem képesek a gyakorlatban is kimondani, hogy bocs, de tévedtem? Mert mind ezt állítja, de megtenni egy sem teszi.
Egyáltalán, férfiak, ti találkoztatok már olyan nővel, aki beismerte volna, hogy hibázott?
A kérdés jó, visszagondolva én se tudok feleleveníteni ilyen esetet.
Talán mert a nők elég jó része nagyon egoista lesz felnőttebb korára a visszajelzések miatt, legyen bármilyen ronda fiatal korában. Ezt tévesen feldolgozzák, majd csak úsznak a mámorban, hogy ők a netovábbjai a teremtésnek.
És ilyet még a legszerényebb, legnyugisabb nőtől se tapasztaltam valóban.
Elsonek hatalmas pacsi, egyetertek!
A kerdezo es masodik meg vagy megkesredettek vagy csak fura nok akadnak utjukba...
Én őszinte voltam az exemmel bevallottam hogy hibàztam de visszaélt vele igy végleg eltàvolodtunk és igen ki kellett vàrnom amig hibàzott mert magàtol sose lépett volna ki a kapcsolatbol..
Szoval nem jo mindig őszintének lenni mert visszaélnek vele
Inkabb jellemtol fugg, mint nemtol.
Nalunk pont forditva van. A parom(ffi) nagy ritkan tudja beismerni, ha hibazott. Persze mar nagyobb veszekedeseknel elofordult mar , hogy rajott, o volt a hunyo, a de a pitibb dolgokat, Isten ments, hogy beismerje.
Ilyenkor en nyelek a beke erdekeben.
De en amugy is olyan vagyok, hogy bocsanatot tudok kerni es kepes vagyok belatni, ha vmit rosszul csinaltam es a masiknak van igaza. Ez nem feltetlenul jo amugy, sokszor hasznaltak ki ilyen teren, mondvan "a hulye , majd biztos elviszi a balhet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!