Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem rá a barátomat, hogy engedje meg, hogy levágassam a hajamat?
Nem akarja megengedni:S
Vállig érő egyenes hajam van, olyasmit szeretnék, mint Eszenyi Enikőnek, égy úgy hordanám, hogy kicsit "fell van állítva"-->nem punkosra
Szerintem nőies lenne:)
Hogyan győzködjem, hogyan érveljek??
Előre is köszönöm!
Szerintem sem rá kellene várnod, vágasd le aztán kész.
Igaz én fiú vagyok de úgy ismerkedtünk meg hogy hosszú hajam volt aztán hopp egy nap levágattam, aztán hopp fél évre rá befestettem és nem szólt semmit, elfogadott és szeretett úgy is.
Köszönöm a válaszokat
Titokban nem akarom, mert csak felesleges vitához vezetne:S
Inkább jó érvek kellenének!
Ú viszont ha ezzel zsarol, az jót sajnos amúgy sem jelenthet. Érvelhet azzal, hogy imádja a hajad, amikor hosszú, neki így tetszel, mert így szeretett beléd..stb. De azzal, hogy ha nem az van, amit ő akar, akkor szakítani fog? A hajad miatt? Ha ezért komolyan szakítani akar, akkor viszont ott egyéb probléma is lehet. Másrészről ez hosszabb távon ijesztő, mert akármikor ha valami nem úgy lesz, ahogy ő szeretné, akkor szakítással fog fenyegetni?
Tudod mit, szerintem most már csak azért is vágasd le, és ha emiatt tényleg szakít, akkor az a fiú ennyit is ért és akkor ne bánkódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!