Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ér szándékosan hozzám egy férfi a felesége előtt?
Boltban dolgozom, és bejött egy házaspár vásárolni, olyan 40-45 körül lehettek, a kasszánál a férfi az aprópénzt szándékosan úgy adta a kezembe, hogy az alsó ujjpercei a tenyerembe érkezzenek, és nem azonnal kapta el a kezét.
Nehéz ezt megmagyarázni, de érzi az ember ha szándékosan érintik meg.
A feleségének fel sem tűnt szerintem, de rá se mertem nézni, mert kellemetlenül éreztem magam.
Mit akart a férfi jelezni felém? Miért teszi ezt a felesége előtt?
Nem tudom, hogy mióta dolgozol kasszában, de szerintem te látsz bele sokat.
Én is dolgoztam ilyen munkakörben, és igen, néha történik ilyen, mert nem figyel annyira a mozdulatára.
Szerintem ennyi.
Szerintem is az lehet amit első mondott. Velem is megesett már férfi/női kasszással, ha kézbe adtam az aprót.
30/f
Te gondolod túl. Ne legyél olyan, mint a pasik, akik a nők lélegzését is jelnek veszik.
Buszon is vannak olyan emberek, akik nem kapják el a kezüket, ha kapaszkodón hozzáérnek a másikhoz.
Lehet ,h ki akart veled kezdeni,de az is lehet,h csak veletlen volt.
Nekem anno a fogorvos fogta meg a kezem,mikor odaadta a kezelolapot,zavarba jottem,de tultettem magam rajta.
Lehet ,h szoknyavadasz,szereti a flortot.Olyan mikor egy no kacerkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!