Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ha a barátom másnál "aludt" es smarolt vele amig nem voltunk egyutt?
Tobb eve jarunk es volt egy melypont a kapcsolatunkban. Szakitottunk vegul (nem az en hibambol) es ket hetet voltunk kulon. En ezido alatt letiltottam es a barátaimmal voltam sokat, o pedig mindenfele csajnak irkalt. Viszont egy het utan mar ilyen szenvedos zeneket tett ki hogy megbanta meg mashogy csinalna stb. En biztos voltam benne hogy vissza fog jonni es igy is lett, egy reg tervezett hazibuliban összejöttünk.
Masnap tudtam meg (es nem tole) hogy ket nappal azelott sokaig fent volt es egy csajjal beszelt akihez vegul elment elso busszal az ures hazaba es ott smaroltak egyszer meg egyutt toltottek 4orat es beszélgettek (mas tuti nem volt). A csaj ilyen kis könnyűvérű amugy a baratom mar egyszer potleknak hasznalta es atverte evekkel ezelott... most ezután is hiaba irogatott a baratomnak o nem válaszolt.
A baratom azt mondta sajnalja es csak magányosnak erezte magat es ez a csaj volt kéznél éppen, és hogy o nem smarolta le "csak ugy jott"(wtf).
Azota annyira onbizalomhianyos vagyok, nem ertem ezt az egeszet.
Szerintetek?20/L
hat esetleg privatban leirom ha valakit erdekel a valodi indok ami miatt szetmentunk de itt mar nem akarom ma senki agyát leépíteni :D
köszönöm mégegyszer a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!