Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de mégis szükségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de mégis szükségem van valami másra. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Több mint másfél éve vagyunk együtt a barátommal, ő 20, én 19. Szeretem és jó vele lenni de már persze nem olyan mint az elején. Tudom, hogy ő nagyon szeret és bármit megtenne értem. De én vágyom valami új dologra, bulizásra stb. De főleg a kötöttség nélküli életre. Viszont őt semmiképp nem akarom elveszíteni mert vele beszélek meg mindent és szükségem van rá. Viszont ha elmondanám neki ezeket a dolgokat, tudom, hogy elveszíteném. Volt már valaki ilyen helyzetben? Elmúlik valaha?

2017. márc. 20. 15:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20. Akkor még sem vagy soviniszta. :)

De, ez a minden pasival, azért durva volt..

2017. márc. 20. 16:47
 22/25 A kérdező kommentje:
#19 nem járok gyakran bulizni körülbelül havonta ha egyszer hívnak. De az utóbbi időben már nem megyek mert csak a vita van belőle.
2017. márc. 20. 16:48
 23/25 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Én még mindig azt mondom,hogy felesleges ennyire beleveszni a kérdéd részleteibe. Mindegy,hogy pasizni akar-e,vagy bejárni a világot,vagy a családjával lenni. Száz szónak is egy a vége: szakítani kell,csak azt tudom mondani kérdező,amit leírtam már! Mielőbb tedd meg. Neked is jobb lesz. Élj ahogy szeretnél,senki sem ítélkezik,majd megállapodsz,ha úgy érzed. De ebből a kapcsolatból lépj ki. És tényleg csak addig "nehéz"valami,amíg ezt szajkózzuk magunknak. Na bátorság!
2017. márc. 20. 16:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is szinte ugyan ebben a helyzetben vagyok. Majdnem két éve vagyok a párommal, szeretem, de az utóbbi időben nehezebben jövünk ki. Úgy érzem nem becsül meg eléggé, és ez eléggé taszít tőle. Szeretnék barátokat szerezni, bulizni, szinte sosem jártam el. Nem tudom elmúlik-e, vagy erősödik-e az érzés, attól félek hogy rosszul döntök.. 19/L
2017. ápr. 3. 16:04
 25/25 anonim ***** válasza:

"Szeretnék barátokat szerezni, bulizni, szinte sosem jártam el."

Áruljátok már el, ha párkapcsolatban van valaki, attól még miért ne lehetne barátokat szerezni és bulizni menni? Egyes emberek úgy írják le a párkapcsolatokat mint ha az valami vágóhíd lenne :D

2017. ápr. 3. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!