Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de mégis szükségem van valami másra. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Kérdező, te nem vagy szerelmes. Szimplán kényelmes a helyzet, hogy ott van egy srác, akire számíthatsz. Megszokásból vagy vele.
Azt nem igazán értem, hogy pasi mellett miért ne tölthetnél több időt a barátaiddal és a családoddal? Miért ne bulizhatnál?
Amikor benne vagy egy kapcsolatban, akkor a függetlenségre vágysz, amikor független vagy, akkor kapcsolatra.
Az élet így van kitalálva , sosem jó az ahogy van.
Amugy meg annyi,hogy ha pasizni akar,akkor pasizzon! Nem kell lek..ázni valakit azonnal...
De még nindig jobb,ha független lányként pasizik,mint hogy megcsal valakit.
Teljesen mindegy. A kérdés tényleg nem erről szól...
"Amugy meg annyi,hogy ha pasizni akar,akkor pasizzon! Nem kell lek..ázni valakit azonnal... "
Ja csak akkor ne fogja a barátokra meg a családra. Mondja ki.
2-8-ás. És mi van, ha pasizik is közben? Maradjon aggszűz vagy mit szeretnél?
Eszem megáll! Te vmi elcseszett soviniszta vagy.
#10, igen teljesen igazad van ezzel én is tisztában vagyok.
#11 hát pár barátnőmmel eltávolodtunk mióta együtt vagyunk mert barátommal sok időt töltünk együtt. A bulizásra pedig nagyon érzékeny. Nem szereti ha eljárok.
"2-8-ás. És mi van, ha pasizik is közben? Maradjon aggszűz vagy mit szeretnél?
Eszem megáll! Te vmi elcseszett soviniszta vagy."
Nem vagyok soviniszta. Csak rávilágítottam a kérdésre, hogy a kisasszony a barátok és a család mögé bújik, ahelyett, hogy leírná az igazat. Én csak azt mondtam, hogy a valós okot írja le, ne pedig mást. Ha nem pasizni akarna, akkor márpedig nem akarna a barátjával szakítani, mivel egy jó kapcsolatban jut idő a családra és a barátokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!