Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de mégis szükségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de mégis szükségem van valami másra. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Több mint másfél éve vagyunk együtt a barátommal, ő 20, én 19. Szeretem és jó vele lenni de már persze nem olyan mint az elején. Tudom, hogy ő nagyon szeret és bármit megtenne értem. De én vágyom valami új dologra, bulizásra stb. De főleg a kötöttség nélküli életre. Viszont őt semmiképp nem akarom elveszíteni mert vele beszélek meg mindent és szükségem van rá. Viszont ha elmondanám neki ezeket a dolgokat, tudom, hogy elveszíteném. Volt már valaki ilyen helyzetben? Elmúlik valaha?

2017. márc. 20. 15:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem vagy szerelmes. Szimplán kényelmes a helyzet, hogy ott van egy srác, akire számíthatsz. Megszokásból vagy vele.

Azt nem igazán értem, hogy pasi mellett miért ne tölthetnél több időt a barátaiddal és a családoddal? Miért ne bulizhatnál?

2017. márc. 20. 16:16
 12/25 anonim ***** válasza:
27%

Amikor benne vagy egy kapcsolatban, akkor a függetlenségre vágysz, amikor független vagy, akkor kapcsolatra.

Az élet így van kitalálva , sosem jó az ahogy van.

2017. márc. 20. 16:17
 13/25 rrrrrreennnnn ***** válasza:
62%

Amugy meg annyi,hogy ha pasizni akar,akkor pasizzon! Nem kell lek..ázni valakit azonnal...

De még nindig jobb,ha független lányként pasizik,mint hogy megcsal valakit.

Teljesen mindegy. A kérdés tényleg nem erről szól...

2017. márc. 20. 16:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy meg annyi,hogy ha pasizni akar,akkor pasizzon! Nem kell lek..ázni valakit azonnal... "

Ja csak akkor ne fogja a barátokra meg a családra. Mondja ki.

2017. márc. 20. 16:20
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

2-8-ás. És mi van, ha pasizik is közben? Maradjon aggszűz vagy mit szeretnél?

Eszem megáll! Te vmi elcseszett soviniszta vagy.

2017. márc. 20. 16:21
 16/25 A kérdező kommentje:

#10, igen teljesen igazad van ezzel én is tisztában vagyok.

#11 hát pár barátnőmmel eltávolodtunk mióta együtt vagyunk mert barátommal sok időt töltünk együtt. A bulizásra pedig nagyon érzékeny. Nem szereti ha eljárok.

2017. márc. 20. 16:21
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"2-8-ás. És mi van, ha pasizik is közben? Maradjon aggszűz vagy mit szeretnél?

Eszem megáll! Te vmi elcseszett soviniszta vagy."

Nem vagyok soviniszta. Csak rávilágítottam a kérdésre, hogy a kisasszony a barátok és a család mögé bújik, ahelyett, hogy leírná az igazat. Én csak azt mondtam, hogy a valós okot írja le, ne pedig mást. Ha nem pasizni akarna, akkor márpedig nem akarna a barátjával szakítani, mivel egy jó kapcsolatban jut idő a családra és a barátokra.

2017. márc. 20. 16:27
 18/25 anonim ***** válasza:
17-es. Ebben is igazad van, egy jó kapcsolatban..., de most írta a Kérdező, h a barátoknők ill. a buli nem tetszik a barátjának. Magyarul, nincs a kapcsolatukban változatosság.
2017. márc. 20. 16:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor le kell ülni és felnőttek módjára megbeszélni. Elmondja a kiscsaj, hogy "nézd Béla, én nagyon szeretlek, de magamat sem szeretném feladni, és szeretnék a barátnőimmel több időt eltölteni, elmenni bulizni, ide-oda". Ha ezt nem tudja a barátja elfogadni, akkor szakítani kell. Persze a csaj részéről is kell bizonyos kompromisszumokat hozni, mert lehet a barátja azt nem nézi jó szemmel, hogy minden héten többször akar buliba menni. Márpedig ha a kiscsaj nem hajlandó visszább venni a bulizásokból, akkor nem való neki még kapcsolat. De lehet ez nem is így van.
2017. márc. 20. 16:39
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogom megérteni, hogy miért van egy csomó lány olyan srácokkal, akik ennyire korlátozzák őket. Valahogy eszem ágában sem volt, hogy akármelyik barátnőmnek is azt mondjam, hogy nem mehet bulizni vagy nem találkozhat a barátaival.
2017. márc. 20. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!