Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kilépjek ebből a kapcsolatból?
Figyelt kérdés
A párommal nem rég jöttünk össze, még nagyon a kapcsolat elején vagyunk. Elmondta nekem, hogy nem egészen törvényes dolgokkal is foglalkozik az úgymond " szabadidejében". Ez számomra kicsit félelmetes és zavaró, hiszen engem mindig tisztességre neveltek a szüleim.Ezen kívül minden rendben van vele. Lehet hülyeség, hogy engem ez zavar, de nem tudom mit tegyek. Ti vele maradnátok? 22/L2010. máj. 11. 15:46
1/5 anonim válasza:
Inkább most,mint késöbb. Vagy beszéld meg vele.
2/5 anonim válasza:
Én otthagynám. Nem kell, hogy engem is magával rántson.
3/5 anonim válasza:
Kérdezz rá h konkrétan miaz, mert lehet h csak vmi "apró stikli", de azért jobb ezt előbb tisztázni, és ha nagyon olyan a dolog még most hagyd el, még most eltudod, hisz nem nagy még a szerelem
4/5 anonim válasza:
Semmiképpen sem, mert nem vágyom arra az élményre, hogy rettegjek attól mikor tartóztatják le a szerelmem mert lebukott. Keress magadnak valaki olyat aki mellett nyugodt életet élhetsz, meg amúgysem jó a tisztességtelenség(még ha nem is bukna le).Gondolj bele milyen pénz lesz az amin mondjuk neked vesz valamit.Még nem késő--ne maradj vele.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Az eszem nekem is ezt mondja,de a szívem nem. Persze ez így szokott lenni általában. Csak olyan fura, hogy találok valakit végre, aki normális, és kedves..és aztán elém áll egy ilyen vallomással.Húzom-halasztom még ezt a szakítást, bár nem kellene. Később csak nehezebb lesz...
2010. máj. 11. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!