Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már úgy érzem nem szeretem, akkor kilépjek egy hosszú kapcsolatból?
hm....tudományos tény, hogy a hetedik év a kritikus!!! keress rá a google-ben, rengeteg helyen le van írva, hogy miért, és mit lehet tenni, hogy mégis túllendüljetek ezen a nehéz ponton
az segít, ha elképzeled, gondolatban az életedet nélküle, az egész szakítási cécót, és azt is, hogyan élnél, ha nem lenne veled...
Azért azt is gondold végig, hogy mitől érzed laposnak, szokásosnak a kapcsolatot. Szerintem nem vagytok esélytelenek, csak talán többet kellene figyelni a másikra? Olvastam egy jó idézetet, ami szerint a a párkapcsolat/házasság olyan, mint egy teli kincsesláda, amiről azt gondoljuk, hogy belenyúlunk, kivesszük, amit szeretnénk. De így előbb-utóbb elfogy a kincsesláda. Romantika, testi beteljesedés, nagylelkűség, igaz szerelem, stb. De az a helyzet, ahhoz hogy az legyen ebben a dobozban, amit mi szeretnénk, ahhoz nekünk kell elkezdeni belepakolni a dolgokat!! Hátha ez segít....
Egyébként mi, nők hajlamosak vagyunk bepánikolni, ha valami megszokottá válik.
Szerintem próbáljátok meg helyrehozni a dolgokat. Talán el is mondhatod neki, hogy valami nem stimmel, és lehet, tudtok javítani ezen.
Az én szüleim 20 éve voltak házasok, amikor az egész valahogy megújult. Mintha újra fiatal házasoknak láttam volna őket! Számomra hihetetlen, és tanulságos történet volt. Apró figyelmességek, semmi más nem kellett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!