Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban hogyan lehet élni?

Figyelt kérdés
Párom holnap reggel utazik külföldre dolgozni.Én végig elleneztem a dolgot,de sajnos bele kellett törődnöm.3 hónapja nincs munkája,úgy döntött kimegy a testvéréhez Németországba,mert ő tud neki munkát intézni.10 éve vagyunk együtt,nem sokat voltunk eddig külön.Félek,hogy rámegy a kapcsolatunk erre az egészre.Megvan itthon mindenünk,bár én nagyon sokat dolgozom,és nem is keresek annyit amennyit kellene,de ezért nem mennék ki.ő pedig azt szeretné,hogy mindketten kiköltözzünk.Sajnos ebben nem egyezik a véleményünk,és félek,hogy ez megmérgezi a kapcsolatunk jövőjét.őszintén nem kívánok neki rosszat,de örülnék ha nem sikerülne neki a munka,mert akkor visszajönne hozzám,és minden olya lenne mint rég.Nekem az esik rosszul,hogy tudja hogy nem akarom hogy kimenjen,de mégis megteszi.Nagyon kemény helyzet,mit tegyek?

2017. márc. 17. 16:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
18# nálatok az a más, hogy te tanultál, amit először befejeztél, majd kimégy. A kérdező meg eldönttötte, hogy ő aztán ki nem akar menni sose, sőt még annak is örülne, ha szerencsétlen pasijának nem jönne össze. Ez nagyon gusztustalan és beteg dolog.
2017. márc. 17. 18:14
 22/27 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett:a párom nő 29, én férfi 35.
2017. márc. 17. 18:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát elnézést, általában a nők kérdeznek itt. A lényegen nem változtat. Ő látja, hogy itt nem jut, nem juttok sehova és van lehetősége váltani. Te meg a kudarcát kívánod. Ez a kimenni külföldre, ne menni ki, annyira alapvető gondolkodásbéli különbség, hogy nyilván másban is különböztök, csak eddig még nem jutottatok el addig, hogy erre rá is jöjjetek.

Érdekelne egyébként, hogy neked, mégis mi a véleményed erről a kapcsolatról? 29 ő, te 35. Másoknak ebben a korban már több gyereke van és rég házasod. Ti is már 10 éve nyúzzátok egymást. A párkapcsolatotok nyilvánvalóan sehova se halad, neki még a munka része se halad sehova az életének. Úgy döntött legalább egyikben haladjon valahova...

2017. márc. 17. 18:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Úgy,hogy neked is van saját életed-hobbid,meló/tanulás,esetleg a kettő egyszerre).A Kecskemét-Szeged távot anno így bírtam ki.Mondjuk ha külföldre megy,úgy húzósabb a dolog,de aki introvertáltabb,jobban elbírja viselni-mondom saját tapasztalatból-.Extrovertáltként be fogsz dilizni,az biztos.
2017. márc. 17. 20:31
 25/27 anonim ***** válasza:

22.: Így, hogy ezt most írod le, kb. csak az ez utáni válaszoknak van számodra értelme.

Külföldön diplomás szakmai állást, szerintem nem biztos, hogy kapsz, de ha szakmunkás vagy, vagy kétkezi melós, akkor érdemes neked is követned a nődet. Találkoztam Angliában több magyar párral, akik kint élnek és dolgoznak.

2017. márc. 18. 01:35
 26/27 anonim ***** válasza:
52%
Tökmindegy, akkor is vissza akarod húzni.
2017. márc. 20. 13:37
 27/27 anonim ***** válasza:
23# na ja, legalább szerencsétlen nő az élete valamely területén előrelép majd. A kérdezőért meg nem kár. Mondjuk, ha igazi lúzer, akkor gyorsan kitalálja, hogy na akkor megkéri a kezét, de nem azért, amiért normális emberek eldöntik a dolgot, hanem önző módon azért, hogy hátha azzal visszatartsa meg most leesett neki a tantusz, hogy ha elmegy, akkor ő 35 évesen honnan szed másikat, meg még a végén a nőnek tök jó élete lesz nélküle, na nehogy már.
2017. márc. 20. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!