Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban hogyan lehet élni?

Figyelt kérdés
Párom holnap reggel utazik külföldre dolgozni.Én végig elleneztem a dolgot,de sajnos bele kellett törődnöm.3 hónapja nincs munkája,úgy döntött kimegy a testvéréhez Németországba,mert ő tud neki munkát intézni.10 éve vagyunk együtt,nem sokat voltunk eddig külön.Félek,hogy rámegy a kapcsolatunk erre az egészre.Megvan itthon mindenünk,bár én nagyon sokat dolgozom,és nem is keresek annyit amennyit kellene,de ezért nem mennék ki.ő pedig azt szeretné,hogy mindketten kiköltözzünk.Sajnos ebben nem egyezik a véleményünk,és félek,hogy ez megmérgezi a kapcsolatunk jövőjét.őszintén nem kívánok neki rosszat,de örülnék ha nem sikerülne neki a munka,mert akkor visszajönne hozzám,és minden olya lenne mint rég.Nekem az esik rosszul,hogy tudja hogy nem akarom hogy kimenjen,de mégis megteszi.Nagyon kemény helyzet,mit tegyek?

2017. márc. 17. 16:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj, láss világot te is. Ha nem jó, maximum kirándultatok egy jót. :D Gyerek még úgysincsen..
2017. márc. 17. 16:50
 12/27 anonim ***** válasza:
71%
Eltelnek az évek, megöregedsz, megcsúnyulsz és majd te sem találsz munkát, kis pénzért sem Magyarországon.
2017. márc. 17. 16:52
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Te rosszul keresel, ő meg sehogy. És akkor még fel vagy háborodva, hogy kimegy külföldre, a testvéréhez megpróbálni, hátha jobban megy majd. Hát hallod becsinálok rajtad.

Nem azért nem fog működni a kapcsolatotok, mert nem működhet, hanem azért, mert nem vagytok egymáshoz valók. 10 év alatt sajnos ez nem derült ki eddig, ezért elpocsékoltátok a legszebb éveiteket egymásra. Te képes lennél itthon éhen is halni, és őt is erre kényszeríteni, nehogy valami legyen a kapcsolatotokkal, meg ki kelljen próbálni valami másfajta életet más helyen. Ráadásul olyan helyen, ahol még rokonság is van, de neked ez se jó.

Ő meg van olyan értelmes, hogy nem csak mereszti a valagát és várja a csodát, hanem tesz is valamit. Ennek inkább örülni kéne.

Meg fogja látni, hogy kint jobb és nem akar majd hazajönni azért, hogy rosszul éljen veled. Te meg nem akarsz majd kimenni. Ennyi. Majd talál mindenki magáhozvalót és kész. Neked egy rakás szerencsétlenségre van szükséged, aki elüldögél otthon mint valami here, és hiányzik belőle az ambíció meg a bátorság ahhoz, hogy kezdjen magával valamit, mert te is ilyen vagy.

2017. márc. 17. 16:54
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

Lehet így élni, anyósoméknak pl. ezért olyan idillikus a házassága annyi év után is, mert a férje kint dolgozik, nem mentek egymás agyára. Tényleg durva olvasni, hogy mindenki csak a legrosszabbat feltételezi egy ilyen esetben. Szerintem sok házasság ezért is megy tönkre (ahogy én látom a környezetemben), mert nem hagynak személyes teret, szabadidőt a másiknak, furcsállják az emberek, hogy két felnőtt ember el tud lenni külön-külön is.

Mi is éltünk távkapcsolatban, nem volt féltékenykedés, ő is és én is el voltunk foglalva a saját dolgunkkal, mindkettőnknek van hobbija is, jó volt utazgatni is hozzá. :)

Off, de néhány választ "Egy férfi nem szereti, ha a nő tartja el" mintha a középkorból irkálnák ide.

2017. márc. 17. 16:56
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Távkapcsolat nem kapcsolat 😢 plane hosszutavon
2017. márc. 17. 16:56
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat,13-as eléggé gyomorszájon talált.
2017. márc. 17. 17:08
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"Off, de néhány választ "Egy férfi nem szereti, ha a nő tartja el" mintha a középkorból irkálnák ide"

Ez nem a középkor, hanem épeszű, felnőtt férfi véleménye. Egyszerűen azért, ahogyan az életünk fel van építve. Gondolj bele, 10 éve együtt vannak. Nem azt mondom, lehet csak vannak, mert egyik se talált még jobban magának, aztán addig amíg nem jön másik, addig azt hiszik, még mindig jobb ez, mint egyedül, DE azért felnőtt embereknél, mikor eljutnak egy kapcsolatban valameddig, akkor felmerül a házasság, majd a gyerekvállalás. Azt a gyereket ki hordja ki? A nő. Ki járhat úgy, hogy fenyegető vetélés miatt heteket, hónapokat felpolcolt lábbal fekszik, vagy "üdül" a kórházban? A nő. Ki fogja szoptatni, vele otthon lenni? A nő. Magyarul a férfinak képesnek kell lenni arra, hogy a párját, és az újabb éhes szájat képes legyen szükség esetén eltartani, és biztosítani nekik egy normális életszínvonalat, valameddig, ami helyzettől és választástól függően, akár 2-3 év is lehet (vagy még több, ha már a terhessége alatt felpolcolták és három évig otthon marad, ne adj isten a munkahelyén nem is várják vissza és kereshet újat, ahol senki se fog örülni egy babás nőnek)! Ezt felnőtt normális férfi belátja és igyekszik is megfelelni ennek a kritériumnak, még akkor is, ha nője agyalágyult és nem látja be, hogy ez már pedig így van (lásd a kérdezőt).

Ez nem a lusta nők összeesküvése, meg ilyenek, hanem így működik az életünk.

2017. márc. 17. 17:11
 18/27 anonim ***** válasza:
38%
Én így vagyok már lassan hatodik éve, és egyáltalán nem rendítette meg a kapcsolatunkat a dolog. Férfiként maradtam itthon a tanulmányaim miatt, és idén úgy tervezzük hogy én is kimegyek. Ha a bizalom kölcsönös akkor nem lesz probléma.
2017. márc. 17. 17:32
 19/27 anonim ***** válasza:

Szét fogtok menni az önzöséged miatt.

Az én párom 1000km-re került otthonrol de nem volt kérdés, hogy kiköltözök hozzá. Bromi szar bolt az az öt honap, amig külön voltunk (havi max.wgy hét találkával), de mi alapbol ugy álltunk hozzá, hogy szeretjük egymást, és kibírjuk.

Három honapja vagyok kinn durván, de nem is tervezek hazamenni többé, itt ezerszer jobban keresek ugyanazzal a végzettséggel.

2017. márc. 17. 17:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem akarod, hogy sikerüljön neki? Ezt elmondtad neki is, hogy legalább tudja, milyen rosszindulatu növel él együtt? Remélem, idövel talál olyan párt, aki örül a sikereinek és támogatja, nem pedig visszahuzza.
2017. márc. 17. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!