Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudok távkapcsolatban élni?
Túl sokat hiányzik... én igényelném a jelenlétét, szeretem és ő is szeret, de nagyon leragadt az ő városában, már kiépítette az életét ott, ott vannak a barátai munkája stb.. én viszont itt élek, itt szeretek lenni, soha nem mennék oda lakni az ő városába. Hétköznapokon nagyon keveset kommunikál velem, hétvégente, vagy néha két hetente tud lejönni hozzám, amitől már párszor nagyon kiborultam és már elvesztem minden önbecsülésem is. Mit tegyek? Ott tartok, hogy szakítok, de az a baj, hogy szeretem. De az eszem meg tudja, hogy nem lesz így jó nekem...
20/N
nehéz ügy. sajnos el kell engedni. csak szenvedés meg tötyörgés lesz ebből így. nagyon fiatal vagy, még rengeteg kapcsolatot kell megszakítanod életed során, most ezt gyakorolhatod egy kicsit
tudom, ez most nem vígasztal kicsit sem...de ez a helyzet
Nálunk azért a távkapcsolat nem így működött még 300 km távolságból sem. Nem akarom az ördögöt a falra festeni de az eddigiek alapján az a sanda gyanúm, hogy te csak így "tartalékba" vagy. Én szinte mindig távkapcsolatban voltam a barátnőimmel de szerintem nem volt olyan nap, hogy szóban ne beszéltünk volna. Az oké, ha dolgozom de este azért mindig van idő a másikra. Kellene, hogy legyen.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!