Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen távkapcsolatban élni?
Rossz.
Működni működhet.Sokaknál látni,hogy jól működő távkapcsolata van
Nem működhet maximum fél évig vagy 1 évig. Én külföldi munkára kényszerültem mert fel kellett vennünk kisebb hitelt sajnos váratlan dolog miatt. A párommal együtt is éltünk akkor már, de mivel nem volt munkahelyem, vagy is volt de nem kerestem jól plusz lapát lett belőle egyéb okok miatt, így kimentem külföldre úgy 10 hónapra. A hitelünket ami csak 300 ezer volt azt szépen visszatudtam fizetni gond nélkül. Havonta jártam haza 4-5 napra. De volt amikor csak 2 napra tudtam hazamenni. Nem működött amikor hazamentem mert kaptam itthon is munkát nem is rossz keresettel akkor a párom lebukott mert volt neki már kapcsolata egy ideje mert nem bírta tovább hogy nem vagyok vele. Persze szakítás lett a vége, külön is költöztünk, én maradtam az albérletünkben elég sokáig, de visszaköltöztem a szüleimhez mert jobban jártam anyagilag így hogy inkább többet teszek félre, nehezebb időkre.
Nem működő dolog ez nagyon ritka az amikor működik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!