Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért unom az egészet?

Figyelt kérdés
A férjem szerint a nö, ha gyereke lesz, megszakítja mindenkivel a kapcsolatot, csak a családjának él. Nem telefonál,smsezik, facebookozik ismerösökkel, nem találkozik, nem jár el sehova, nem jön hozzá senki, játszótéren homokozik, a gyerek mellet van 1 méteren belül.Este mesét néz órákon át a az aktiv gyerekkel. A házimunkát megcsinálja amig a férje dolgozik és nem akkor szüttyög vele, amikor az otthon van.A férj jo apaként sokat játszik a gyerekkel, akár éjjel 11ig is, viszont velem nem beszélget felnött dolgokról, mert neki erre nincs ideje, mert ö apa. Nincs kihez szolnom.Leépülés. Semmihez semmi kedvem, semmit nem csinálok. Persze,szóváteszi, hogy nincs tiszta alsógatyája és nincs elmosogatva. A munkahelyem sem ok, szerinte miattam van, mert ott se vagyok elég jó, menjek konyhai mosogatonak. Miérz unom az egészet? A normális nö ezt élvezné gond nélkül?
2017. márc. 17. 06:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

En nem tudom milyen teruletet kellene felismerni, de az biztos, hogy a ferjednek igaza van. Egy ilyen vegtelenul idegesito es buta no sajnos nem is erdemel mast.

Valoszinuleg csal is, aztan ido kerdese es ott is hagy. A budos eletbe nem talalsz uj hapsit ennyi esszel.

Szegeny gyereket sajnalom az egesz tortenetben, van egy narcisztikus himsoviniszta apja meg egy totalisan gyoker, fogyatekos anyja.

2017. márc. 17. 13:36
 42/65 A kérdező kommentje:
A további beírásokból is sugárzik a buta tudatlanság és még hajtogatjátok is vaksin, mert fel nem fogjátok.....
2017. márc. 17. 13:58
 43/65 anonim ***** válasza:

:-) az a poén,hogy a nap végén mi hazamegyünk a családjainkhoz,ahol szeretnek és megbecsülnek minket és te?? Neked hazaér a férjed és tűrhetsz tovább! De mindegy is,mert lapok óta hajtod a hülyeséged és nem látod,hogy a kérdésed alapján itt csak neked szr! (lehet a válaszolóknak is szr,de ez ugye nem fog kiderülni)

Szóval van célod a kérdéseddel vagy csak picsogni akartál kicsit?

2017. márc. 17. 14:10
 44/65 anonim ***** válasza:

Igazad van: leepultel.

A kerdest jelentettem.

2017. márc. 17. 14:12
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mi is a kérdésed tulajdonképpen? Feltettél egy kérdést, hogy a párod ezt meg ezt gondolja, mondja, és kaptad rá a válaszokat. "normális nő ez évezné.." nem, egyáltalán. Normális nő rádöbbenne, h ő egy csicska. Én ugyan még most sem értem mi az a ti területetek, amiről írsz, de igazából mindnekit, aki vele ellentétes véleményen van, azt fikázod, meg le szűklátókörű-zöd.Most akkor ez hogy is van pontosan?
2017. márc. 17. 14:25
 46/65 anonim ***** válasza:
Mellesleg tényleg igazad van, mi vagyunk (itt mind az a mittomén 34 válaszadó) buta, ostoba,stb. Ha ezeket a nézeteket vallod, akkor esetleg valami egyházi közösség, felekezet, szekta tagja vagy? Ha igen, akkor ott biztos vannak némi "szabályok",amikhez tartani kell magad.
2017. márc. 17. 14:28
 47/65 anonim ***** válasza:
Na jo, ez vagy egy troll vagy ostoba k..va. Jelentem hogy toroljek mert nem valodi kerdes.
2017. márc. 17. 14:36
 48/65 anonim ***** válasza:
Na jo, ez vagy egy troll vagy ostoba k.urv. Jelentem hogy toroljek mert nem valodi kerdes.
2017. márc. 17. 14:37
 49/65 anonim ***** válasza:

Miért unod? Ezt csak te tudod megválaszolni.

Másra vágysz? Jó lenne egy beszélgetés a barátnőkkel, egy kis dumálás a kollégákkal egy süti és egy kávé mellett?

Unod, hogy a tiéd a háztartás teljes egésze? Miért is?

Azt írod: "A normális nö ezt élvezné gond nélkül." Akkor csak két dolog lehet: 1. nem vagy normális nő, 2. mégsem jó ez a helyzet, és a férjed gondolkodásmódja idejétmúlt.

2017. márc. 17. 14:58
 50/65 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollt.
2017. márc. 17. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!