Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért unom az egészet?

Figyelt kérdés
A férjem szerint a nö, ha gyereke lesz, megszakítja mindenkivel a kapcsolatot, csak a családjának él. Nem telefonál,smsezik, facebookozik ismerösökkel, nem találkozik, nem jár el sehova, nem jön hozzá senki, játszótéren homokozik, a gyerek mellet van 1 méteren belül.Este mesét néz órákon át a az aktiv gyerekkel. A házimunkát megcsinálja amig a férje dolgozik és nem akkor szüttyög vele, amikor az otthon van.A férj jo apaként sokat játszik a gyerekkel, akár éjjel 11ig is, viszont velem nem beszélget felnött dolgokról, mert neki erre nincs ideje, mert ö apa. Nincs kihez szolnom.Leépülés. Semmihez semmi kedvem, semmit nem csinálok. Persze,szóváteszi, hogy nincs tiszta alsógatyája és nincs elmosogatva. A munkahelyem sem ok, szerinte miattam van, mert ott se vagyok elég jó, menjek konyhai mosogatonak. Miérz unom az egészet? A normális nö ezt élvezné gond nélkül?
2017. márc. 17. 06:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%

Te ne beszelj onallo gondolatokrol....neked az tiltva van, ha jol irtad korul az eleteteket.

Egyaltalan minek ulsz a gep elott? Futas mert ha hazaer lecsesz....

Ha meg dolgozol, akkor talan nem logni kene hanem a munkadat ellatni (tan csak nem igaza van a ferjednek a munkahelyeddel kapcsolatban is?)

2017. márc. 17. 11:39
 32/65 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos az anyaság nem egyszerű dolog. Az, hogy a férfi mit képzel és mi a valóság két külön dolog. Amit Ő elképzel, annak a valósághoz nincs köze. Ha ez így megy tovább, te egy bezárkózott unalmas cseléd leszel, miközben Ő önmaga marad.. elkezdi hiányolni a régi énedet, akit Ő törölt el.. bezzeg más nők csinosak, náluk rend van, velük lehet beszélgetni.. Sajnos, ha igaz amit leírtál, akkor nem jó fele megy a kapcsolat. De még nincs késő változtatni ezen. Azt hiszem pár éve még hasonló cipőben jártam, csak akkor mélyre süllyedtem benne. Kitartást neked!
2017. márc. 17. 11:41
 33/65 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kérdező, nincs tapasztalatunk a témában, minket nem néz cselédnek a férjünk, meg nem uralkodik rajtunk. Buztos azért, mert hülyék vagyunk, igaz? De te valamit marha jól csinálsz, azért van az, hogy szarba se vesznek otthon, és úgy kezelnek, mint egy taknyos kölyköt.
2017. márc. 17. 12:00
 34/65 A kérdező kommentje:
Aki még a területet sem ismeri, minek ir a kérdéshez ostobaságot? Fel se ismeri,meg a saját ostoba szövegét sm látja, csak a saját blödségét szajkózza tudatlanságában....
2017. márc. 17. 12:29
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

De aruld mar el, milyen TERULET? Te vagy az aki ugyanazokat szajkozza, szuklatokoruseg, meg terulet......fejtsd mar ki hogy mit takar a terulet? A szellemi fogtatekosoke? Vagy az eletkeptelen noke? Esetleg a cseledeke? Milyen terulet?

Amugy jogos, a fent emlitett 3 teruletbol szerencsere egyiket sem ismerem.

2017. márc. 17. 12:33
 36/65 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket az okossagokat a férjed verte beléd? Olyan vagy mint egy idomított papagáj, aki pár ide nem illő kifejezést szajkóz.
2017. márc. 17. 12:35
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd,ma tanult két új szót (terület és szűklátókörű),de mivel a férje előtt nem puffogtathatja az új szavakat,mert az rájönne,hogy az asszony mégiscsak megszegte a házi szabályzatot,ezért itt kiéli magát!

Kb.minden kommentjében ezt a két szót emlegeti.

2017. márc. 17. 13:05
 38/65 A kérdező kommentje:
Ha azon a szinten vagytok, hogy még ezt se tudjátok, még rásegítéssel sem és folyamatosan kérdezgetitek, az megint bizonyitja, hogy feljöttetek egy olyan kérdésre, amiröl fogalmatok nincs továbbra sem.....ennyiből általános iskolás is rájött volna már, nem kell hozzá egyetem, ahol ezt 5évig tanítják....
2017. márc. 17. 13:17
 39/65 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem torlik az ilyen szellemi fogyatekos szintu kerdeseket...
2017. márc. 17. 13:20
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem diplomám, sem 8 általánosom, nekem elmagyarázod? Had tanuljak valamit.
2017. márc. 17. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!