Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a párom kiakadása, amiért az egyik barátomnál aludtam?
Egy nagyon jó fiúbarátomról van szó, régebb óta ismerem, mint a páromat, aki tudta is, hogy milyen szoros barátság van köztünk, úgy jöttünk össze, és ő akkor ezt el is fogadta. Egyik délután ezzel a barátommal találkoztam, viszont úgy volt, hogy este pedig a párommal találkozok. Viszont a fiúbarátom nagyon maga alatt volt, sírt, így nem akartam otthagyni, fölhívtam a páromat, hogy később jöjjön, el is mondtam neki miért. Hát nem tetszett neki, morgott egy picit, de mondta, oké. És egy másfél óra múlva megint hívtam, hogy nem lenne gond, ha holnap találkoznánk, mert ez a barátom nagyon rosszul van, és itt maradnék vele éjszakára, hogy vigasztaljam. Nem örült neki, de azt mondta erre most mit mondjon, maradjak. Aztán mondta, hogy kezd elege lenni, mert úgy érzi, ez a barátom fontosabb nekem, mint ő, és olyan, mintha hárman lennénk a kapcsolatban, szóval nem tetszik neki, hogy ennyit vagyunk együtt.
Szerintetek jogos volt, amit mondott? Tényleg túlzás volt ott maradnom éjszakára nála? Nem történt semmi, ölelésen kívül. De régebben is volt már, hogy együtt aludtunk, akkor se történt ölelésnél több, viszont amióta párom van (4 hónapja), azóta nem aludtunk együtt. És ezeket a párom is tudja.
L/24
Jogos.
Én megfontolnám adott esetben, hogy lapátra tegyem az illetőt (mondjuk téged). Aztán olyan gondolataim is lennének, hogy vigasztalásképpen pinát is nem-e adtál neki.
Én nem morognék, de kivágnálak miatta mint a taknyot. Sajnálom.
30/f
Itt nem az a baj, hogy ott aludtál. Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom, már 8 éve a legjobb barátom. Nekem van barátom, neki barátnője, szóval semmit sem érzünk egymás iránt, csak barátságot és ezt a párjaink is tudják. Volt, hogy sokáig nála voltam, volt, hogy ott aludtam. (Mondjuk külön ágyban.)
Gondolom ha az lett volna megbeszélve eleve, hogy te a barátodnál alszol, akkor a párod ezt jobban megértette volna.
DE! Te megbeszélted a pároddal, hogy vele lesze este! Majd ezt az egészet hanyagoltad azért, hogy a barátodnál aludj! És szerintem ez nagyon nem szép. Az oké, hogy ott maradtál tovább, ha tényleg szüksége volt rád, akkor ez érthető. De a párodat lecserélted rá ebben az esetben. Ez fordított esetben hogy esett volna?
Hirtelen a barátod fontosabb lett a párodnál, és így teljesen jogos a kiakadása. Ő számított a találkozóra, te pedig egy másik srác miatt nemcsak hogy későbbre tetted, de teljesen lemondtad ezt.
Tök rendesen viselkedtél, ő meg kétszer is beleegyezett, akkor mit hisztizik?
Nincs annál szánalmasabb, mert ártalmasabb dolog, amikor a párkapcsolat azt jelenti, hogy a világ többi rése le van.. aztán ha végetér, esetleg, meg rinyál mindenki, hogy hol keressen kapcsolatot, mert se társaságuk, se barátaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!