Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a hülye pasimmal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a hülye pasimmal?

Figyelt kérdés

Szóval, egyszerűen már nem igazodok ki rajta. :D tapasztalt már valaki ilyen személyiséget? kezelni hogy lehet? leírok példákat.

Múltkor megkértem, szüleimtől hozzunk el két összecsukható széket, elhoztuk, de visszafelé valamint összekaptunk, tök máson, és elkezdett nekem olyan dolgokat mondani, hogy neki elege van, mindig az van amit én akarok, hogy ő szívesebben lett volna otthon, minthogy eljött velem,én meg sem kérdeztem őt, hogy mit szeretne, kell-e a fotel, neki nem tetszenek a fotelek, ezek szarok.

Ezek eléggé rosszul estek nekem, ezért pár napig morcos voltam. Mondta akkor azt is hogy anyámék akartak adni egy kanapét, szerinte én meg sem kérdeztem róla (szerintem ez nem így van), és hogy az is milyen szar. Pár napja kérdezi anyám, hogy kell-e akkor a kanapé, mondom nem, mert a barátomnak nem tetszik. De azért később megkérdeztem mégegyszer, erre mondja, hogy oké, jó lesz valahova :D tehát full ellentétes dolgokat állít. és ha felhozom, hogy de akkor a múltkor miért mondtad ezt? akkor megint ideges lesz :D hogy ő csak ideges volt és azért mondta. De ezek bennem nyomot hagynak. Én legtöbbször egyedül megyek a szüleimhez, de szeretném ha eljönne velem, de már meg sem merem kérdezni, mert attól félek, hogy legközelebb meg felhozza, hogy ő ezt csak miattam tette meg, mennyire nem volt kedve. Most megint ez áll fenn, és félve kérdeztem meg tőle, és biztosított hogy ő is ezt szeretné, holnap eljönni velem hozzájuk.

De most vajon tényleg ezt szeretné, vagy csak miattam mondja, hogy ne essen rosszul? :D én már nem értem komolyan...valaki érti?

2017. márc. 14. 10:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm ez a mondat jól fog jönni :) memorizálom :) mert, igen, ez van, ha én döntök, akkor én mit képzelek hogy meg sem kérdezem, ha megkérdezem, akkor azt mondja, hogy neki mindegy :D remélem én is, hogy csak későn érő :)
2017. márc. 14. 11:50
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenkor mindig csodálkozom,és és elgondolkozom rajta,hogy egy ilyen embernek hogyan juthat barátnő,és miért... A normális,értelmes,komoly férfiak meg parlagon egyedül maradnak,és párjuk sincsen a legtöbb esetben...
2017. márc. 14. 11:58
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Azért csinálja ezt, mert nem tanult meg nemet mondani. Lefogadom, hogy anyuci egy picit "pushy" (és talán te is), aki kisgyerek kora óta helyezte rá az indokolatlan lelki nyomást minden helyzetben, amivel szemben az egyetlen épkézláb stratégiája az lett, hogy inkább belemegy mindenbe és akkor legalább nem nyomasztják. Csak persze néha azért eszébe jut, hogy neki is lenne akarata, de fogalma sincs, hogyan kéne ezt érvényesítenie.

Ha valóban szereted és nem is akarod elhagyni, akkor ne nevess rajta, mert ez szomorú, hogy 38 évesen küszködik ilyenekkel. Ő valójában segítségre szorulna.

2017. márc. 14. 12:00
 14/23 A kérdező kommentje:
de ötvenszer elmondtam neki, hoyg nyugodtan mondja azt hogy nem, most nincs kedve. lehet hogy kicsit rosszul esik nekem, de most az meg minek kell hogy eljön miattam és utána meg a fejemhez vágja, hogy ezt csak miattam tette meg. Most is megbeszéltük hogy oké akkor eljön holnap. De elmondtam neki többször, ha nem szeretne, akkor nem kell. De, ő szeretne, zárjuk le a témát...
2017. márc. 14. 12:04
 15/23 A kérdező kommentje:
én azt akarom, hogy mindkettőnknek meglegyen amit szeretne, hogy kompromisszumokat kössünk. Én szeretném ha eljönne velem anyámékhoz, ő szeretne a haverokkal menni hétvégén. Ez így reális nem?
2017. márc. 14. 12:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akard olyan emberrel lekötni az életed, aki nem hajlandó tenni érted, nem hajlandó kompromisszumokra.

És hidd el, minél öregebb lesz, annál morcosabb és nem akar majd semmit se csinálni. Inkább lépj ki ebből, mert később még nagyon megbánhatod.

Te hány éves vagy?

2017. márc. 14. 12:23
 17/23 A kérdező kommentje:
de hajlandó mostmár, három évi nevelés után :D 28 vagyok
2017. márc. 14. 12:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de ti tökéletesen összeilletek.

A pasidról leszeded a keresztvizet, de ha hozzászólunk, akkor meg véded a pasit, a kapcsolatot és kijelented, hogy nem is olyan rossz és nem fogsz szakítani.

A pasid 38 évesen egy hisztérikus idióta, te meg ehhez asszisztálsz.

Az egyetlen lehetséges mód egy kapcsolat javítására a kommunikáció és nálatok pont az nem működik.

Ha ennyire félsz attól, hogy kitedd a szűrét, akkor "élvezd" a dilijeit, mi nem tudunk neked tanácsot adni.

2017. márc. 14. 13:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet vele beszélni, mert ha beszélni akarok vele, akkor is ideges lesz egy idő után, mert szerinte vitatkozom vele (ha nem ugyanaz a véleményem mint neki). Sőt, annyira felidegesíti magát, néha, hogy szinte toporzékol :D csapkod és kirohan"

"volt már hogy ilyen megbeszélésekkor széttörte a távirányítót, belevert a falba, ráütött a laptopjára ököllel :D én meg mindig azt mondom, hogy mi van legközelebb a fejemet vered szét vagy mi?"

Igen!

El fog jönni az idő, amikor a fejed veri szét.

2017. márc. 14. 13:09
 20/23 acelsziv ***** válasza:
Ő változni nem fog, te változtatni nem akarsz. Akkor csak szívjad a kék erest. Más nem való neked.
2017. márc. 14. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!