Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők valóban kevésbé alkalmasak egy komoly párkapcsolatra?
Ahogy a kövér férfiaknál is leírtam, hülyeség.
30/f
Egyéb okok miatt ducibb vagyok, és szinte mindig volt kapcsolatom ,jelenlegi is évek óta tart.
Nem tudom,ilyenről még nem hallottam,hogy ha valaki kövér,alkalmatlan komoly kapcsolatra..
Francokat.
Akkora vagyok, mint Pest ide(és elég távol élek a fővárostól), mégsincs párkapcsolati problémám. Ráadásul a párom imád, még akkor is, ha nekem kétféle reakcióm van a külsőmre: humorosabb pillanatomban kinevetem magam, a depiben pedig levágnám a sonkáimat késsel.
Minden esetre próbálom az önbizalomhiány kizárni a kapcsolatból, de nem mindig sikerül. Kemény diéta se vezetett sehova(egy évig tartottam), ronda az arcom is, úgyhogy nehéz nem panaszkodni, most is jól esik kiírni ezeket a dolgokat. :D De el kell fogadni, ha másnak pedig tetszel, ez a titka.
21/L
Ez a legnagyobb baromság, amit ma láttam.
A kisugárzásnak mi köze a komoly párkapcsolathoz? :D Meg a kövérségnek a kisugárzáshoz?
Azért gondolod, hogy a kisugárzás csökken, mert utálod a kövér nőket, elég lett volna ennyit leírni, nem kell itt a kisugárzásról dumálni, na. Tudjuk úgyis :D
Egy kövér nőnek nem kell "kompenzálni" semmit semmivel.
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!