Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez rendjén van amit a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rendjén van amit a párom művel a nyomkövetéssel?

Figyelt kérdés
A barátnőm (26) kb éve fedezte fel hogy okostelefonra léteznek nyomkövető alkalmazások és azt erőlteti, hogy használjuk mert az ő barátnői is használnak ilyet és hogy ez milyen jó mert látják a párjukat hol járnak..először azt mondtam hát oké kipróbáljuk, ami még először poén is volt az utána már egyre idegesítőbbé vált, ugyanis állandóan azt nézte merre járok és hogy ott mit csinálok meg kivel vagyok. Mivel ügyintéző vagyok egy vidéki nagyobb cégnél nem mindig vagyok egy helyben, fix munkaidőm sincs sajnos és előre sosem tudom merre visz az utam mert mindig napközben jönnek elő a feladatok amikkel megbíznak.Na ezek után már állandóan bekellett neki számolon hogy itt és ott én mit csináltam ami egy idő után már nagyon zavart,pl. ahol nem volt térerő és nem látta a gps helyzetem azonnal hívni kezdett hogy merre vagyok. Többször gyanúsítgagott, hogy biztos félrelépek stb de ez badarság mert nem vagyok az a fajta meg korábban se adtam erre alapot. Végül letöröltem ezt a szarságot a telóról és aztán jött a hiszti , hogy mert rejtegetek valamit azért nem akarom hogy ne lásson. Megmondtam neki, hogy hagyja ezt a nyomkövetés dolgot mert látom nem tudja értelmes dologra használni csak engem szekál vele nagyon gyerekes dolgokkal (Mit csináltam abban az utcában mikor ott nincs is semmi ő szerinte) tehát eddig csak konfliktus volt belőle. Most erre van rákkatanva, hogy lehetne levakarni erről?

#nyomkövet
2017. márc. 9. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az èn pàrom is kezdte hogy van ilyen gps leado baromsag. Mondtam hogy nyugodtan telepithet nincs mit titkolnom. En soha nem raknek ilyet a paromera, egyszeruen ha meg akar csalni akkor is megfog a gpsel is. De feltekeny nagyon.
2017. márc. 9. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát személy szerint elküldeném a búsba az alkalmazásaival együtt. Azon meg jót röhögtem, hogy percre pontosan be kell számolnom, hol jártam nap közben.....ne vicceljünk már!!!

Itt az ideje váltani és sokkal nyugodtabb életed lesz.

39F

2017. márc. 9. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Elmebeteg program elmebeteg személyeknek. Ezzel mindent summáztam. Egy hónapig se maradna meg mellettem ilyen 3.14csa, mert úgy vágnám ki, mint cicát kakilni.
2017. márc. 9. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Gondolom le lehet törölni ezt az alkalmazást, meg az összes hasonlót. Ez az első lépés.

Ezt követően már ma estére kiderül mit ér ez a kapcsolat, de van egy tippem, hogy azzal jársz a legjobban, ha inkább nem folytatódik.

2017. márc. 9. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!