Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rendjén van amit a párom művel a nyomkövetéssel?
"A barátnőm (26) kb éve fedezte fel hogy okostelefonra léteznek nyomkövető alkalmazások és azt erőlteti, hogy használjuk mert az ő barátnői is használnak ilyet és hogy ez milyen jó mert látják a párjukat hol járnak.."
"Nyugodtan dugjon egy pórázt a seggembe" A pusztító, 1993
Egy ilyen megmozdulás után feltehetően kiröhögném. Ha nem tetszene neki, akkor pedig kalap kabát.
Jézusom, eddig azt hittem én vagyok betegesen féltékeny. De ez már tényleg durva. Ha a barátnőd nem érti meg, hogy a munkádból kifolyólag kell menned minden felé, akkor nincs miről beszélni.
Vagy szakítasz vele, vagy szerzel egy munkát, ahol egész nap egy helybe kell ülnöd (és utána egyből haza mész), vagy ezt hallgatod életed végéig.
1. törlöd ezt a sz.rt a telefonodról
2. dobod a nőd, de gyorsab
A párommal szerencsére egyetértünk abban, hogy mindkettőnknek joga van privát szférához, sőt, személyes kis titkokhoz is! Amíg nem élünk vissza egymás bizalmával, addig nincs gond, ha pedig mégis, akkor megette a fene az egészet, féltékenykedéssel, ellenőrizgetéssel nem lehet kiváltani!
Egyetlen esetben tartom indokoltnak a nyomkövető alkalmazását: a párom rendszeresen jár egyedül túrázni. Ha neadjisten történne vele valami, a GPS-adatokból lehetne tudni, hogy hova küldjem utána a mentőcsapatokat. De mivel sokszor olyan helyen van, ahol nincs térerő, így inkább csak aggodalomra adna okot.
Ember, ez már beteges. :D Szétröhögtem az agyam.
Ennyi erővel vegyél fel videót arról, hogy végzed a dolgod a wc-n aztán küldd el neki. :D
26 évesen ha ilyen baromságoknak jelentőséget ad, hisztizik, akkor a hölgynél bajok vannak. (NAGYOK)
26 évesen fél lábbal felnőttkorban meg pláne.
De jó, hogy mai napig nem élek ilyen okostelefon baromságokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!