Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sürgős segítségre lenne szükségem! Hogy csináljam?
Előre is bocsi, ha túl hosszúra sikerül,de nagyon fontos lenne nekem.
Tehát arról van szó hogy összejöttem egy tőlem 250 km-re élő sráccal. 5 hete ismerem, eddig 2szer találkoztunk. Nem bíztam benne, mert tudtam hogy nem az a hűséges típus,de próbáltam bízni benne, hisz annyira bizonygatta hogy nem csak szórakozás vagyok neki,és tényleg komolyan gondolja, hogy végül elkezdtem bízni benne. Van egy közös barátunk,aki elmondta nekem,hogy az említett srác már fel is kereste az egyik volt nőjét, stb, pedig elvileg velem jár. Nem tudom mit csináljak a fiúval,mivel nem eshetek neki hogy ezt hogy gondolja, mert akkor a közös barátunkat mártanám be, amit a legkevésbé szeretnék. Ha csak simán letiltom msnen,és nem veszem fel a telefont,és nem reagálok az smseire, az olyan mintha lezáratlanul hagynám az egészet, hisz nem is adtam neki lehetőséget hogy megmagyarázza.Nem tudok neki jópofizni még msnen sem. 2 hét múlva találkoznánk(ha addig egyáltalán beszélünk..), tehát én inkább személyesen vonnám kérdőre, de hát akkor is hogyan, mikor nem mondhatok neki erről semmit?
Gőzöm sincs mi lenne a legjobb megoldás. Sajnos szeretem őt,bár még nem teljesen szerelemből.. Nagyon dühös vagyok most. Miért nem tudott rájönni erre két nappal ezelőtt hogy neki az egyik volt barátnője kell? Miért kapom ezt,mikor nem ezt adom,és normálisan viselkedem vele?
Ti mit tennétek a helyemben?
A 250 km eleve gáz. A gyerek meg ezek szerint nem utánad epedez, ezért hagyd a fenébe. Elhiszem, hogy szereted de ennek semmi értelme. Vess véget a dolognak és akkor legalább a női büszkeséged megmarad.
21/L
Köszönöm a gyors válaszokat.
Nem hazudik a másik srác, ebben biztos vagyok!
Szerintem akkor általánosan fogok vele viselkedni(csak nehéz,mert ugye "járunk").
De megpróbálom. Aztán majd személyesen kérdezgetem.
Tudom hogy hülyeség belemenni egy ilyen távkapcsolatba, különösen ha nem bízol 100%ig a fiúban, de azt mondta hogy meg tudja oldani a közlekedést, és mondom, annyira bizonygatta,és őszintének tűnt, hogy még most sem értem az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!