Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyűrű = eljegyzés? Ekkora gond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrű = eljegyzés? Ekkora gond?

Figyelt kérdés

Szülinapjára tavaly a húgom (16) a nagyszüleinktől kapott egy ezüst gyűrűt, ami a jobb kéz gyűrűsujjára lett jó, egy kék köves egyszerű gyűrű, a középső ujján is van egy. Nemrég megismerkedett az első barátjával (17), aki bemutatta otthon, mondta hogy elég távolságtartóak voltak meg furák a szülők. Most pár héttel később kibukott anyuka hogy ne merje hordani a gyűrűt a húgom, mert mindenki azt hiszi hogy eljegyezte a fia és hogy ez micsoda szégyen a családra nézve!!

Húgom senkinek se mondott ilyet, nincs a közösségi oldalakon se semmi, hisz amúgy is a gyűrű előbb volt mint a srác.

2017. márc. 6. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lököttek :)
2017. márc. 6. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell világosítani a "kedves" anyukát, hogy Magyarországon még mindig a bal kéz gyűrűsujjára kerül az eljegyzési gyűrű, nem a jobbra. xD

Amúgy durva az öreglány...

2017. márc. 6. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
:D Én meghagynám ebben a hitben.Tudatlanoké a világ, nehogy még a végén megvilágosodjon.
2017. márc. 6. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is adott öreganyám gyűrűt 7 évesen... Az a tény nem zavarta, hogy nem vagyok csaj... Nem is nagyon volt hordva, csak 1-2 alkalommal mikor "Bolygókapitányost" játszottunk haverral
2017. márc. 6. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyerekkoromtól kezdve mindig is volt gyűrű a kezemen, és egyszerűen hiányzik is, ha nincs rajtam. Senki kedvéért nem válnék meg egyiktől sem, főleg akkor nem, ha családi ékszerről van szó. (Nekem is van nagyimtól kapott ékszerem, a legbecsesebb, annak ellenére, hogy nézték már díszes karikagyűrűnek - pedig nem is gyűrűs ujjon van... :D)

Én egyébként olyan 18-20 éves korom óta talán (pontosan már nem emlékszem), szóval felnőtt fejjel úgy kezdtem gyűrűt hordani, hogy mindkét gyűrűsujjam szabad. Oda most már csak azok a bizonyos gyűrűk kerülnek, ha itt lesz az ideje. :) Így nem kell választanom majd az állandóan hordottak között.

Viszont pl. nagypapám halála után megkaptam a nagyim régi eljegyzési gyűrűjét ajándékként, emlékként, az nekem is csak a gyűrűs ujjamra jó. Azt speciel ritkán hordom az eszmei értéke miatt, régi családi darab, de még sosem jutott eszembe aggódni, hogy valaki félreérti, ha a kezemen van. Senkinek semmi köze hozzá, hogy miért és milyen ékszert hordok.

Csakazértsem venném le a gyűrűt a húgod helyében.

2017. márc. 6. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezek bolondok, már bocs. :"D

21/L

2017. márc. 6. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Én az apukámtól kaptam még régen egy karikagyűrűt aranyat, hozta külföldről. Persze én is a gyűrűsujjamon hordtam mert arra volt jó, erre a tanár a nagy eszével kérdi mi ez eljegyzési gyűrű? Nyilván egy 14 éves kislánynak eljegyzési gyűrűje van... jó persze lehet valahol ez normális de nem itt Mo-n mondtam neki, hogy az apukámtól kaptam erre a reakciója "Eljegyzett az apád?" És hölgyeim és uraim ilyen emberek próbálnak belőlünk értelmes felnőttet faragni :) Szerintem ne foglalkozzatok vele a szülei meg idióták. És ha azt hiszi valaki, hogy eljegyezte? Na és?! Majd szépen kijavítják, hogy nem nem így történt, kész...Én se értem mire ez a felhajtás.
2017. márc. 6. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Mit gonoszkodsz? Multikulti tanárbácsi, tiszteletben tartja az eltérő, közel-keleti kultúrákat. Haladó szellem, reméljük, hogy a szadesz kitüntette anno.

2017. márc. 6. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én lekakkantanám amit mondott. :D elvárnám a fiacskájától, hogy felvilágosítsa anyucit hogy milyen hülye.
2017. márc. 6. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj , de megkérdezhetem a legfelsőbb végzettségüket? :D 21/F
2017. márc. 7. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!