Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények -ki az "igazi"? Olyan, akibe nagyon belezúgsz a hibáival együtt, vagy olyan, akibe nem igazán vagy szerelmes, de teljes az összhang minden téren?
Magam helyett inkább egy általam nagyra tartott ember írását ajánlom:
Szerintem mindent elmond.
Nálunk soha nem tapasztalt lángolás és félelmetes összhang van! Hihetetlen élmény! Ami nagyon fontos:
Folyamatos kommunikáció
Türelem, megértés
Levegőt hagyni a másiknak
Az élet nagy dolgaiban azonosan gondolkodni
Egyszerűnek tűnik, igaz?:) Pedig nagyon nagyon nehéééz:)
Szerintem igazi szerelem csak 1* adatik meg az életben és minden hibájával fogadd el, ne akard megváltoztatni, ez jobb, mint ha nincs lángolás és minden ok, ezt nevezik barátságnak
a 2.!
Kiegészítve azzal, hogy csak azzal szabad összekötni az életedet, akivel jól megértitek egymást, és akivel jókat lehet nevetni! (és beszélgetni)
Akibe nem vagy szerelmes még az elején sem, az mitől lenne az igazi? Az igazinak ez talán alapfeltétele...
(most olyan okosnak érzem magam, de az a gyanúm, nem én vagyok most az)
utolsó....nagyon romantikus történet :(
nem ezt a filmet nézed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!