Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki együtt van/volt a munkatársával? Vélemények? Bejöhet a dolog?
Nem egy cégnél dolgozunk, de néha együtt kell dolgoznunk. Sőt! Egyre többet. Rengeteg időt tölt el nálam, láthatóan jól érzi magát, ha együtt dolgozunk. Persze én is. Láthatóan nem a munkát élvezi, hanem hogy velem lehet. Nagyon hasonlóan gondolkodunk, nagyon jóban is vagyunk.
Szerintetek érdemes felé közelítenem, vagy ebből nem sülhet ki jó dolog?
Pasi vagyok.
persze mért lenne belőle baj?
nyugodtan közeledj hozzá.
vagy cska hivd el valahova.
akkor lenne gáz ha a fönököd lenne és szakitanátok. ha nem tud a melodban kárt tenni a kapcsolatotok addig nincs gáz.
Szerintem simán bejöhet a dolog. Én is egy régi munkahelyemen ismertem meg a jelenlegi páromat. Ez hat évvel ezelőtt történt.
Tehát bejöhet. Ha meg tényleg egyértelműen olyan jól érzitek magatokat egymással, akkor szerintem ez nem is kérdés.
Szerintem közelíts hozzá bátran... Én megtenném. (mint ahogy anno meg is tettem ilyen helyzetben :)) )
Szia!
Én a munkahelyemen találtam meg a párom. Egy irodában dolgozunk és 1,5 éve együtt is élünk. Nálunk működik, annak ellenére, hogy óva intettek ennek nem lesz jó vége, hogy egész nap együtt vagyunk.
Próbáld meg! Hívd el randizni...biztosan belemegy!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!