Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a barátom miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátom miért levelezik olyan csajjal, aki nem érdekli?

Figyelt kérdés

anno tárkeresőn ismerkedtek, csak velem jött össze a barátom. tavaj azt mondta, megírta a csajnak, hogy ne levlezgessenek tovább, mert ez engem zavar.erre most jan-ban találtam egz levelet a csajtól:"mégegyszer boldog új évet kívánok" a barátomat kérdeztem, mi az a "mégegyszer". ő erre :talán már írt előtte is. erre kérdeztem vissza írtál rá? válasza: "nem emléxem."kérdem én: most ez mi? miért válaszol a párom talán, meg nem emléxem szavakkal?most ott vagyunk, hogy neki áll feljebb és nem is ír, nem is hív engem.amúgy a csaj azt mondta ronda, azért nem jöttek össze.

akkor ez most mi? van ötletetek????

2010. máj. 10. 12:43
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

nem a boldog új évet zavar

a "mégegyszer boldog újévet"

ja és mindez azután, ,hogy a barátom azt mondta, közölte a csajjal, hogy ne írjon

és jé. a párom nem emléxik, hogy erre válaszolt

a baj semmivel nem lenne, ha a barátom ŐSZINTÉN előadta volna mindezt nekem

ha ártatlan dolog, simán el lehet mondani.

hogz bízzak meg benne, ha ártatlan dolgokban hazudik?

amúgz meg azért nem hagyom el, mert még mindig azt hiszem, én lihegem túl. mert ő ezt mondja/ordítja nekem

2010. máj. 10. 13:27
 22/35 A kérdező kommentje:

asszem a 13:22-es látja

mind1

és kérdés:

mi a megoldás? szakításon kívül?

azon gondolkodom, felhívom a csajt

márha valahogy kinyomoytam a számát

mert a "drágaságom"kitörölt a telojából

2010. máj. 10. 13:30
 23/35 anonim ***** válasza:
Ha már ordibálás van, ekkora bizalmatlanság mellett, tök mindegy, hogy ki a "hibás", egyszerűen így felelsleges tovább kínlódni ebben a kapcsolatban. KEress egy olyan pasit, aki jobban megfelel a számodra!
2010. máj. 10. 13:31
 24/35 anonim ***** válasza:

"mi a megoldás? szakításon kívül?"

Neem, nem az hogy te is elkezdesz a háta mögött szervezkedni. Azzal csak rontod a helyzetet.

Arra nem gondoltál, hogy őszintén leültök elbeszélgetni? Nem ordibálós tányérröptetős vitára gondoltam, hanem mint két intelligens ember. Meg lehet és meg is kell egy kapcsolatban beszélni, hogy mi az ami nem tetszik, zavar a másikban, illetve hogy mi az, ami igényeink vannak. Nem a nyomozósdi a megoldás, hanem az értelmes, őszinte beszéd.

2010. máj. 10. 13:34
 25/35 A kérdező kommentje:

én kérdeztem tőle, hogy miért így válaszol

mert hogy őt idegesíti, hogy ilyet kérdezek

nos így nem lehet értelmesen megbeszélni ugye?

2010. máj. 10. 13:36
 26/35 A kérdező kommentje:

amúgy még reggel(8:30) írtam sms-t, hogy remélem nem haragszik, és hogy lejöttem a hisztiről (csak a béke kedvéért)

azóta sem válaszol...

így ezért vagyok most is a témán

tehát ő le se sz*rja mi van

én aggódok csak itt

2010. máj. 10. 13:40
 27/35 anonim ***** válasza:
74%
naa.. álljatok már le!! mi az, h még a kérdező a hibás?? és ha a pasi elmegy és lefekszik a csajjal, az is a kérdező hibája??
2010. máj. 10. 13:40
 28/35 A kérdező kommentje:

mind1

most megyek fodrászhoz

este jövök, ha érdekel vkit

köszönöm az eddigieket!!!!

2010. máj. 10. 13:43
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozni kell.

Kicsit legyél vele türelmesebb. Semmiképp ne ess neki, hogy márpedig miért levelezel vele? Üljetek le nyugisan beszélgetni, és még ha ő kezdené is a bunkóskodásait, próbálj meg Te észnél lenni, és nem hasonló szinten válaszolgatni! Mondd meg neki, hogy nem csesztetni akarod, hanem értelmesen megbeszélni a dolgokat, mert téged ez bánt. Talán ha kicsit elnézőbben fogadod őt, elhiszi. Ha ő nem tud, akkor neked kell higgadtnak maradnod, még ha az így nem is fair, hogy ő beszólogathat, te meg csak nyugtatod. Neked kell az értelmesebbnek lenned.

Szépen vezesd rá, hogy pár dolog nagyon zavar téged, és hogy ezt beszéljétek meg. Megbeszélni, és ez alatt nem azt értem, hogy utasítod hogy márpedig ne levelezzen vele. Faggasd ki, hogy ki ő, mit jelent neki, és hogy miért ennyire fontos, hogy leveleznek! Stb.

Ha ennek ellenére sem érsz el eredményt, két dolgot tehetsz. Vagy otthagyod a pasit, amit sz.v.sz. már rég meg kellett volna tenned, vagy behasalsz neki, és tűröd amit csinál. Értelmes ember nem választaná az utolsót, de ha te ezt a jövőt választod, a Te döntésed.

2010. máj. 10. 13:45
 30/35 anonim ***** válasza:

Hello 20,L.

Sokan írtak azóta, amióta kommentáltad a hozzászólásomat.

A Te ügyed, hogy mennyire bízom meg a párodban. Ha megnyugtat, nyugodtan nézz a körmére, biztosan vannak pasik, akiknél ezt is meg kell tenni.

De egy kapcsolat nem erről szól. Ha valami "gyanúsat tapasztalsz, ne félj megkérdezni ezt a barátodtól, és tudjatok erről higgadtan beszélni. A kérdezőnél azt látom, hogy az alapvető kommuikáció sem túl sikeres, hiszen egyből vita lesz belőle. Meddig működhet egy ilyen kapcsolat? Rátok bízom...

Az csak most derült ki, hogy a pasija megkérte őt, hogy mindenkivel szakítsa meg a kapcsolatot a társkereső oldalról ezzel szemben ő nem fejezte be a levelezést a lánnyal. Ez nem túl korrekt. Ezt aláírom.

29/F

2010. máj. 10. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!