Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom miért levelezik olyan csajjal, aki nem érdekli?
anno tárkeresőn ismerkedtek, csak velem jött össze a barátom. tavaj azt mondta, megírta a csajnak, hogy ne levlezgessenek tovább, mert ez engem zavar.erre most jan-ban találtam egz levelet a csajtól:"mégegyszer boldog új évet kívánok" a barátomat kérdeztem, mi az a "mégegyszer". ő erre :talán már írt előtte is. erre kérdeztem vissza írtál rá? válasza: "nem emléxem."kérdem én: most ez mi? miért válaszol a párom talán, meg nem emléxem szavakkal?most ott vagyunk, hogy neki áll feljebb és nem is ír, nem is hív engem.amúgy a csaj azt mondta ronda, azért nem jöttek össze.
akkor ez most mi? van ötletetek????
én 1 látta az előzénekbe h nézegetett csajokat,de gondolom nemcsak nézegette őket hanem írogattak is..nem sokkal utána szakított velem...de előbb találtam mást,mint ő...ill ennek örülök.
Szerintem szakíts.
azt mondja, azért válaszol így, mert idegesíti, hogy feleslegesen féltékenykedem
és a végén már üvöltözött és csúnyán beszélt velem
én mondtam, nem lennék ilyen, ha nem hazudgálnál
erre megfenyegetett, hogy azért is írni fog neki, hamár ezért veszekszem vele
ey is milyen válasz?
Gyakran olvasok ilyeneket, hogy egymás levelét, SMS-ét olvasgatjátok. Mire jó ez? Hogy legyen min féltékenykedni! Hol itt a bizalom? Mi tarja össze ezeket a kapcsolatokat?
Ha a hétköznapi életben nem veszel rajta észre olyan doglokat, hogy flörtölne másokkal, estleg más jelét annak, hogy kitekinget a kapcsolatból, akkor egy ártatlan levelezés miatt kár aggódnod. Bízz meg benne és kész! Ha ez nem megy, akkor meg feleslegesen pazarolod az idődet ebben a kapcsoaltban.
Nekem is van pár levelezőtársam, sőtt olyan is van közöttük, akik a volt párjaim voltak, de nem akarom velük újra kezdeni. Egyszerűen barátságban váltunk el, jó tudni, hogy mi van velük és ráadásul egy-egy problémámra egész jó tanácsokat tudnak adni.
29/F
vagy terj eszhez es bizz benne...en nem varnek a srac helyeben, szakitanek Veled...no bizalom, no kapcsolat...
no meg ha felre akar, akkor ugyis felremegy, ha nem ezzel akkor lesz ott mas is...ennyi
onertekeles lanyok! nem csak a fiu a fax am...nekem is van 1-2 baratom(no), akikre a felesegem eleinte feltekeny volt...aztan megtanulta...vagy en vagy a bizalom...
Miért?
1. lehetőség: létezik az a érezelem, amit barátságnak/haverságnak hívnak. Nekem (27/F) a legjobb barátom egy csaj, tartjuk a kapcsolatot, tudunk egymás dolgairól, ha kell, megbeszéljük ügyes-bajos dolgainkat, mint két jóbarát. De eszünkbe sem jut hogy "úgy" közeledjünk egymáshoz. Neki van pasija, nekem meg csajom. Attól még barátok lehetünk.
2. lehetőség: tényleg titokban felé kacsintgat.
Akármelyik is legyen, a leírtak alapján nagyon nem illetek egymáshoz. Te túl féltékeny, túl gyanakvó és bizalmatlan vagy, ő meg nem akar változtatni az eddigi emberi kapcsolatain, és inkább hazudik neked. Ez így nem kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!