Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom miért levelezik olyan csajjal, aki nem érdekli?
anno tárkeresőn ismerkedtek, csak velem jött össze a barátom. tavaj azt mondta, megírta a csajnak, hogy ne levlezgessenek tovább, mert ez engem zavar.erre most jan-ban találtam egz levelet a csajtól:"mégegyszer boldog új évet kívánok" a barátomat kérdeztem, mi az a "mégegyszer". ő erre :talán már írt előtte is. erre kérdeztem vissza írtál rá? válasza: "nem emléxem."kérdem én: most ez mi? miért válaszol a párom talán, meg nem emléxem szavakkal?most ott vagyunk, hogy neki áll feljebb és nem is ír, nem is hív engem.amúgy a csaj azt mondta ronda, azért nem jöttek össze.
akkor ez most mi? van ötletetek????
most olvastam a kommenteket
nos eddig volt rá példa, hogy kifele tekintget. de ártatlanul. ezért nem bízom
és: velem is úgy jött össze, hogy volt bnője a netről velem meg csak ártatlanul (tényleg ártatlanul)levelezgetett hogy vagy és ennyi-ket.
csak mi már lassan 1 éve leszünk együtt felsyűzínen bizonygatja hogy szeret, viszont mindig találok valami "stiklit"
ami őt idegesíti, hogy észreveszem
miért van szükség ártatlan levelezgetésre? ezt nem értem.
ő meg elvárta, hogy én minden volt társkeresőssel szakítsam meg a kapcs-t.
ha nem találnék semmit nem nyomoygatnék amúgy
és ayért kell keresni (csúnyán) mert a "drágaság" valahogy elfelejti közölni, hogy van csaj bnője
ami ayért lehet, hogy nem mondja, mert nekem nem engedi, hogy pasikkal levelezgessek. érdekes
ha ennyire nem bízol benne minek vagy vele együtt? egyáltalán nem kell nyomozgatni, szerintem is undorító dolog. attól hogy együtt vagytok, még mindenkinek van magánélete is, haverjai, barátai. és egy boldog új évben még semmi nincs. még ha találkoznának néha egy kávé mellett abban sem.
volt ilyen pasim aki mindenben mást látott, alaptalanul, tönkre is ment a kapcsolata a sok hisztizése miatt.
A szerelem elmúlhat, az érzelmek változhatnak. Ne keverd össze kérlek a megcsalást a baráti levelezéssel, ami netán az előző szerelem múlásával szerelemmé alakul.
Egyébként meg ha nincs bizalom, felesleges járnotok. Csak folyamatos gyanakvás és veszekedés lesz ebből a kapcsolatból.
"egy boldog új évben még semmi nincs. még ha találkoznának néha egy kávé mellett abban sem."
Hát ez az. Ennyi erővel ha járok valakivel, rajta kívül senki másnak ne kívánhatnék boldog újévet/karácsonyt/születésnapot/névnapot??
13:22 azért hazudott, mert a barátnőjével nem lehetett értelmesen megbeszélni, hogy neki fontosak az emberi kapcsolatai.
Ettől függetlenül lehet hogy több is volt ennél, de ez amolyan úgy kezdődött, hogy ő visszaütött típusú vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!