Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, ha a barátnőm mással találkozgat?
"6" reagálva.....
Itt nem az volt a kérdés hogy melyik a nagyobb bűn! Nem mellesleg a hűtlenség nem büntetendő cselekmény, a lopás, kémkedés,kémprogramok telepítése viszont az.
Ha valaki nem őszinte, hűtlen az is jellembeli probléma, ahogyan az is ha más holmijához hozzányúlsz az engedélye nélkül. Gondolhatod azt, hogy a féltékenység feljogosít arra, hogy más tulajdonában keresgélj a kedvedre, esetleg feltörd a levelezését, de ez nem így van.
Ha valami nem kerek meg kell kérdezni a másik féltől a véleményét, ha nem hiszel neki, akkor oda kell menni személyesen és le kell buktatni, ez az egyetlen járható út.
39F
A lényeg, (mindent pontosítva) hogy június óta beszélgetünk, és szeptember óta vagyunk együtt. Ez a dolog szeptemberben történt. A telefonba pedig most hétvégén néztem bele, mert láttam, hogy megint írt valamit a srác és most pattant el bennem a húr... Épp azt sérelmezte, hogy miért nem beszélnek már annyit, mint régen. Akkor vált világossá utólag az egész. Közben láttam, hogy a barátnőm neki is azt írta, hogy most épp a barátnőjével van, amikor velem volt.
Viszont az egész írásából sütött, hogy a sráctól nem akar semmit. Végülis ezért nem csináltam rögtön jelenetet. Csak eteti, gondolom azért mert jó hogy más is kapkod utána. Ez is elég szar dolog, de az jobban zavar, hogy miért titkolta el ezt a dolgot...
Nagyon nem akarom elhagyni, érzem, hogy szeret... Nem is kicsit. Meg a telefonját átnézve, más dolog nem is szól ellene... Csak ez a hülyeség. "csak"... Igazatok van, szarnak érzem magam, amiért belenéztem, és most is szégyellem magam, de valahogy elborult az agyam...
miért akarod ennyire a csajt?
azt hiszed más nem történhetett a szexen kívül?
nagyon naiv vagy...majd megjárod!
Dugtak, nem dugtak, kit érdekel? Ez a csaj jól átb*szott téged, a szemedbe hazudott, a másik palinak is hazudott, az ilyen sosem lesz őszinte, sosem fogsz tudni teljesen megbízni benne, ha már az elején ezt játszotta veled.
Nehogy már te érezd magad sz*rul, mert belenéztél a telefonjába! Nem ok nélkül tetted. Alapból gondolom, nem néztél volna bele. Ezt így mondd csak meg neki, aztán állítsd le, ha még neki áll feljebb.
Páros lábbal rúgnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!