Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, ha a barátnőm mással találkozgat?

Figyelt kérdés
Onnan tudom, mert mutatott egy képet a telefonján, és a srác közben írta, hogy "holnap mikorra menjek?" én meg nem bírtam, és később belenéztem a telefonjába... Tudom, hogy nagyon ocsmány dolog volt tőlem, de nagyon ideges lettem. Én annyit tudtam róla, hogy egy haver. Már találkoztak párszor, meg aludt is ott. Csak nekem ezt a mostanit ő nem mondta, hanem hogy a barátnőivel találkozik 2 napig... A srác meg ott aludt. Telefon alapján nem volt szex, de akkor is nagyon bánt hogy miért titkolta előlem. Ennek már pár hónapja, azóta egyre ritkábban beszélnek, de engem ez nagyon bánt. Mit kellene tennem?
2017. márc. 6. 14:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"6" reagálva.....

Itt nem az volt a kérdés hogy melyik a nagyobb bűn! Nem mellesleg a hűtlenség nem büntetendő cselekmény, a lopás, kémkedés,kémprogramok telepítése viszont az.

Ha valaki nem őszinte, hűtlen az is jellembeli probléma, ahogyan az is ha más holmijához hozzányúlsz az engedélye nélkül. Gondolhatod azt, hogy a féltékenység feljogosít arra, hogy más tulajdonában keresgélj a kedvedre, esetleg feltörd a levelezését, de ez nem így van.

Ha valami nem kerek meg kell kérdezni a másik féltől a véleményét, ha nem hiszel neki, akkor oda kell menni személyesen és le kell buktatni, ez az egyetlen járható út.

39F

2017. márc. 6. 16:28
 12/22 A kérdező kommentje:

A lényeg, (mindent pontosítva) hogy június óta beszélgetünk, és szeptember óta vagyunk együtt. Ez a dolog szeptemberben történt. A telefonba pedig most hétvégén néztem bele, mert láttam, hogy megint írt valamit a srác és most pattant el bennem a húr... Épp azt sérelmezte, hogy miért nem beszélnek már annyit, mint régen. Akkor vált világossá utólag az egész. Közben láttam, hogy a barátnőm neki is azt írta, hogy most épp a barátnőjével van, amikor velem volt.

Viszont az egész írásából sütött, hogy a sráctól nem akar semmit. Végülis ezért nem csináltam rögtön jelenetet. Csak eteti, gondolom azért mert jó hogy más is kapkod utána. Ez is elég szar dolog, de az jobban zavar, hogy miért titkolta el ezt a dolgot...

Nagyon nem akarom elhagyni, érzem, hogy szeret... Nem is kicsit. Meg a telefonját átnézve, más dolog nem is szól ellene... Csak ez a hülyeség. "csak"... Igazatok van, szarnak érzem magam, amiért belenéztem, és most is szégyellem magam, de valahogy elborult az agyam...

2017. márc. 6. 16:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez kuka, nem azért mert mással talizik (mondjuk az sem megengedhető ilyen téren szerintem), hanem mert kamuzott. Magyarul dugtak.
2017. márc. 6. 16:38
 14/22 A kérdező kommentje:
De a beszélgetésből kiderül, hogy nem dugtak...
2017. márc. 6. 16:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerinted le is írnák oda, ha dugtak? Pont azért nem szoktak ilyeneket leírni, mert bármikor bárki beleláthat a beszélgetésbe. Lehet, hogy nekik pl egy szó az másképp a dugást jelenti. Pl. találkozás = dugás náluk. Honnan tudhatod?
2017. márc. 6. 16:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy a srác utána pont ezekre célozgat, hogy ő akarná, a barátnőm meg folyton hárít, meg figyelmen kívül hagyja. Meg másrészt... én így is bízom benne, tudom hogy nem tenné meg. Pont ezért ilyen érthetetlen, hogy miért csinált ilyet.
2017. márc. 6. 16:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Istenem... ne mentegesd már. Húzza az agyát más pasinak, ez nem elég? Persze, nem csalt meg MÉG... Hazudik, neked is, neki is. Képzeld magad a srác helyébe. A kiscsajnak kijárna egy jó pofára esés.
2017. márc. 6. 16:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerencsére engem messze elkerülnek a nők mert ronda vagyok, ezért nekem hasonló problémám sincs.
2017. márc. 6. 17:32
 19/22 anonim ***** válasza:

miért akarod ennyire a csajt?

azt hiszed más nem történhetett a szexen kívül?

nagyon naiv vagy...majd megjárod!

2017. márc. 6. 17:56
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

Dugtak, nem dugtak, kit érdekel? Ez a csaj jól átb*szott téged, a szemedbe hazudott, a másik palinak is hazudott, az ilyen sosem lesz őszinte, sosem fogsz tudni teljesen megbízni benne, ha már az elején ezt játszotta veled.

Nehogy már te érezd magad sz*rul, mert belenéztél a telefonjába! Nem ok nélkül tetted. Alapból gondolom, nem néztél volna bele. Ezt így mondd csak meg neki, aztán állítsd le, ha még neki áll feljebb.

Páros lábbal rúgnám ki.

2017. márc. 6. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!