Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással találkozgat. Mit csináljak?
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Van egy osztálytársa, aki már vallott neki szerelmet, és nagyon rá van mászva. A pasim ezt nem veszi észre vagy nem akarja észrevenni, szerinte csak barátok, és hogy az a belezúgós dolog már két éve volt. A csaj erőlteti, hogy menjenek ide meg oda, már voltak együtt strandon, akkor mikor már együtt voltunk. Szólt a barátom, hogy elmegy X-szel a strandra, mondtam, hogy oké, akkor még nem is tudtam erről, hogy a csaj szerelmet vallott neki anno. Most azt nyomja, hogy menjen vele a barátom TRX-ezni... A pasim kérdezte, hogy mehetek-e én is, és azt mondta, hogy úgy nem megy, ha én sem. De én nem akarok menni, nem akarok összebarátkozni ezzel a csajjal, legfőképpen azt nem akarom, hogy ottleszünk, és mivel ő rendszeresen jár, simán lenyom egy órát, én meg mivel régen sportoltam versenyszerűen, amit meg most csinálok az szöges ellentéte a TRX-nek, így én lennék a nyomi, ő meg a legjobb... Aztán bejelenti a barátom, hogy lehet hogy ebből is strand lesz, mert TRX-ezni nem akar menni... Hogy majd elmennek strandra a csajjal meg még egy osztálytársukkal...
Nem akarok szakítani, szeretjük egymást, igen, ő is engem, a csajt egyébként rég megkaphatta volna, ha akarná, nem fog megcsalni, mondta, hogy nem kell neki a csaj, engem szeret, ezért van velem... De engem akkor is zavar, hogy vele van, egész nap együtt vannak a suliban... És a másik, hogy ő meg hisztizik, ha én beszélek vagy neadjisten találkozok valami fiúval KIZÁRÓLAG BARÁTILAG, pl egy FELNŐTTel, akit régebb óta ismerek, és semmi romantikus háttere nincs a dolognak................ De ő találkozgathat a kedves kis osztálytársával... Vélemények?
Ejj, de féltékeny vagy!
Miért nem beszélsz vele erről? Ha csak magadban érleled ezt a féltékenységet, akkor egyre rosszabb lesz. Tőle megkaphatod azt a megerősítést, ami eloszlatja a kételyeidet.
Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció!
Eleinte azt hittem, hogy egy kedves aranyos lány... Aranyosan mosolyog, segít mindenkinek, szóval egyébként nem egy álnok kis kígyó tuti:) Csak miután megtudtam, hogy szerelmes volt belé, és így hívogatja találkozni mindenhová, meg így segít, már rögtön nem is tűnik olyan önzetlennek a segítőkész nyomtatás és másolás, stb...
Nem zárkózok el, csak ne olyan helyre menjünk, ahol valamilyen szinten leégek... Ha izzadtan és vörös fejjel akarok mászkálni a pasim előtt, akkor majd javaslom én, hogy menjünk el, nem arról van szó, voltunk már együtt futni, itt-ott, de hanyagolom, ha nem muszáj.
Volt már szó róla, de akkor is úgy jött elé, hogy már majdnem bőgtem, hogy ez zavar, ilyenkor jól megölelget, mosolyog hogy aranyos vagyok, elmondja, hogy szeret, nem csalna meg, nem hagyna el másért, nem kell neki a csaj, engem szeret, ezért van VELEM, nem mással, stb... De akkor is, azzal a libával van egész nap a suliban, emellett még találkozgatnak külön... Mondom, nem zavart, amíg nem tudtam, hogy a csaj "gyengéd érzéseket táplál" felé... Ráadásul nyomul, nem látványosan, nem úgy, hogy rámászik, de volt, hogy szinte leszidta a barátom, hogy miért nem együtt mentek ide meg oda, mikor osztállyal voltak, mert hogy legalább lehettek volna egymáshoz közelebb... Ezekre mégis mit kéne reagálnom..?
Elhiszem, hogy nem csal meg, talán ami még zavar, hogy ő jól elvan vele, én meg közben a saját lelkiismeretem miatt sem beszélek így pasikkal, egyszer találkoztam egy régi ismerőssel, abból is botrány volt köztünk, hogy én hogy merészelem, közben nem én vagyok az, aki strandra járkál kettesben egy csajjal...
Szerintem ki lehet tapasztalni hogy ki az akire féltékenynek kell lenni és ki az akire nem. Ha a csaj már jóval előtted szerelmet vallott és soha nem volt köztük semmi, akkor a maca zárt kapukat dönget, szóval teljesen feleslegesen aggódsz.
Az én barátnőm is volt hogy találkozott srácokkal, de 100%ig biztos voltam benne hogy nem a zsánerei és csak haverkodik velük, persze a srácok meg oda-vissza voltak érte, de egyáltalán nem érdekelt mert tudtam hogy akkor se viszonozná az érzelmeiket ha ők lennének az utolsók a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!