Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbizhatok benne vagy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbizhatok benne vagy hogy reagaljak?

Figyelt kérdés

Van egy baratom lassan 3 honapja, akivel eddig nagyon jol kijottunk es semmi problema nem volt, az utolso 2 hetben viszont mindig lemondott. Kiderult, hogy volt (vagy van) egy masik lany, akivel vegig talalkozgatott amig velem volt az egesz 3 honap alatt, es mindig tobb is volt kozottuk. Amikor kiraktuk Facebookra, hogy egyutt vagyunk, utana irt neki a lany, hogy o mindig is erzett valamit iranta, csak hogy ugye van a lanynak egy 4 eves kapcsolata amibol nehez kilepni, mire az en baratom azt valaszolta, hogy mindig ra gondol es hogy tudja, hogy ha talalkoznak, akkor az soha nem csak barati talalkozas, mert ugyis tobb lesz belole es nem birnak egymas ellenallni, de hogy nyugodtan talalkozhatnak.

En ugy csinalok, mintha nem tudnek rola, de nagyon megvagyok sertve, es nem tudom, hogy hogy reagaljak? Lehet, hogy mar nem talalkoznak, de igy visszagondolva, osszeall a kep, hogy amikor lemondott es azt mondta hogy ezt meg azt csinalta, es amikor a haverjaival talalkoztunk azok elmondtak, hogy nem is volt ott stb.

Tanacsok?! Szerintetek leallitja a lanyt, vagy en szoljak neki, hogy tudok rola stb, vagy varjam ki, hogy megis kit valaszt?

2017. márc. 6. 09:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, az elejen nem volt semmilyen jele. Mindennap talalkoztunk, valaszolt rogton ha irtam, soha nem mondott le, Aztan egyik naprol a masikra, nem irt vissza, lemondott mindennap stb...
2017. márc. 6. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én exem pontosan ugyanezt csinálta :D Szeríntem szakíts vele ahogy tudsz, mert a végén arra se lesz ideje, hogy normálisan szakítson és megteszi facebookon :D
2017. márc. 7. 01:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat, mindenkinek zold kezet nyomtam. Igazatok volt. Vartam vele meg egy hetet hatha valtozik, de ugyanaz ment vegig szoval szakitottam vele.:)
2017. márc. 18. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!