Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet erre a helyzetre a megoldás? Viseljem el?
Sziasztok! A párommal két éve vagyunk együtt. Alapvetően jó a kapcsolatunk, együtt is élünk.
A mai nap azonban felmerült egy probléma. A párom mondta, hogy ő ma ráírt az ex-szerelmére, ami nekem szörnyen rosszul esett. Korábban mondtam neki, hogy ezt nehezen viselem, mert anno is így, Facebook beszélgetés útján szeretett bele. Továbbá, mikor pár hónapja voltunk együtt, akkor egyszer ráírt a lány, de akkor a párom megszakította a kapcsolatot, mert bevallotta, hogy megint többet kezdett el érezni iránta. Akkor mondtam neki, hogy párszor nyugodtan ráírhat beszélgetni, de nem szeretném, hogy kialakuljon az, mint anno, hogy 0-24-ben beszélgetnek. Most azt mondta erre, hogy meglátja hogyan alakul, és szerinte a lánnyal különleges kapcsolat van közöttük, nem szeretne miattam nem beszélni vele.
De én ettől teljesen kivagyok, gyomorgörcsöm van azóta is, hogy itt ül mellettem és a lánnyal beszél.
Vagy ezt tényleg el kéne viselnem nyugodtan? Mi lehet erre a megoldás?
L/22 F/20
Utolsónak van igaza! kérdező! Dobd már ki a p...ba ezt a szerencsétlent! Ne hagyd ezt magaddal megcsinálni.
Aki meg azt írta, hogy ő jóban van az exeivel. egészségére: nem lehet,hogy pont ezért vannak szép számmal exei? :D
Ez olyan pofátlanság, hogy szavak sincsenek rá. Aki meg jön azzal, hogy miért ne maradhatna meg a barátság, kapjon már észbe! Igen - nagy ritkán - talán előfordulhat, hogy csak barátság van, de itt nem erről van szó.
"Mikor pár hónapja voltunk együtt, akkor egyszer ráírt a lány, de akkor a párom megszakította a kapcsolatot, mert bevallotta, hogy megint többet kezdett el érezni iránta." Magyarul kb. most is ez a helyzet, csak annyi a különbség, hogy akkor még mérlegelt, hogy a pár hónapos kapcsolatot nem fogja feldobni az exért, ezért tudatosan megszakította a kapcsolatot, mert elkezdett újra érezni valamit.
Most viszont már telibe sz.rja a kérdezőt, 2 éve vele van, és meg meri engedni ezt magának. Különleges kapcsolat a f...om.
Kérdező, legyen annyi tartásod, hogy nem hagyod, hogy beléd törölgesse a lábát. Úgy dobnám, hogy a lába nem érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!