Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet erre a helyzetre a megoldás? Viseljem el?
Sziasztok! A párommal két éve vagyunk együtt. Alapvetően jó a kapcsolatunk, együtt is élünk.
A mai nap azonban felmerült egy probléma. A párom mondta, hogy ő ma ráírt az ex-szerelmére, ami nekem szörnyen rosszul esett. Korábban mondtam neki, hogy ezt nehezen viselem, mert anno is így, Facebook beszélgetés útján szeretett bele. Továbbá, mikor pár hónapja voltunk együtt, akkor egyszer ráírt a lány, de akkor a párom megszakította a kapcsolatot, mert bevallotta, hogy megint többet kezdett el érezni iránta. Akkor mondtam neki, hogy párszor nyugodtan ráírhat beszélgetni, de nem szeretném, hogy kialakuljon az, mint anno, hogy 0-24-ben beszélgetnek. Most azt mondta erre, hogy meglátja hogyan alakul, és szerinte a lánnyal különleges kapcsolat van közöttük, nem szeretne miattam nem beszélni vele.
De én ettől teljesen kivagyok, gyomorgörcsöm van azóta is, hogy itt ül mellettem és a lánnyal beszél.
Vagy ezt tényleg el kéne viselnem nyugodtan? Mi lehet erre a megoldás?
L/22 F/20
"Most azt mondta erre, hogy meglátja hogyan alakul, és szerinte a lánnyal különleges kapcsolat van közöttük, nem szeretne miattam nem beszélni vele. "
Szóval kb ha kell a lánynak, akkor otthagyna téged, de ha nem, akkor jó leszel te is... Gondolom már alap nem barátkozni írt rá. Én ha ennyit nem érnék a páromnak, akkor nem lenne kèrdés, hogy otthagyjam-e.
"itt ül mellettem és a lánnyal beszél. " Na meg ahhoz is sok bőr kell, hogy legyen valakinek a képén, hogy miközbe ott vagy mellette, másnak csapja a szelet...
Azt nem értem, ha téged szeret, mit akar az exétől.
Én minden exemmel szakítom meg a kapcsolatot amikor exxé válik.
Miert ne maradhatna meg a baratsag utana ??
Nem is ertem h miert KELL kizarni az eletedbol azt az embert aki egyszer az eletd kozpontja volt ...???
En spec az osszes exemel joba vagyok
Volt h kozosen mentunk kirandulni vagy moziba
Az a pasi aki nem erti meg h nekem sokat jelentenek a barataim az nem valo hozzam
Aki indokolatlanul feltekeny a multamra ami kitorolhetetlen
Aki elvarna h kitoroljem az eletembol azokat aki a multam reszei !
Manapsag azt latom h a lanyok 90% nincs onbizalma ahogy a pasiknak sem! Nem biznak a parjukban, mindenkitol elzarnak, kitorolnek a multjat a masiknak. Ez szerintem helytelen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!